breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Μεγάλος νικητής ο Τριπόταμος

  • Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Μεγάλος νικητής ο Τριπόταμος
  • Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Μεγάλος νικητής ο Τριπόταμος
  • Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Μεγάλος νικητής ο Τριπόταμος
  • Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Μεγάλος νικητής ο Τριπόταμος
  • Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Μεγάλος νικητής ο Τριπόταμος
  • Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Μεγάλος νικητής ο Τριπόταμος

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο φετινός τελικός των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας, με θριαμβευτή τον Αστέρα Τριποτάμου, που μετά τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε και το κύπελλο.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας στην μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν αμφίρροπο, με τον Αστέρα Τριποτάμου περισσότερο διψασμένο για διάκριση να ξεκινάει καλύτερα και να έχει την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 30λεπτο του αγώνα. Σ' αυτό το πρώτο ημίωρο η ομάδα του Τριποτάμου είχε δύο καλές στιγμές, στο 13' με τον Μπικιάρη και στο 16' με τον Γιόνδη να προηγηθεί στο σκορ, δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει. Με την παρέλευση του πρώτου 30λεπτου οι Τρικαλινοί ισορρόπησαν όμως και η επόμενη ευκαιρία καταγράφεται για λογαριασμό του Αστέρα με τον Μπουλάρι να βγαίνει στην κόντρα επίθεση, όμως σταμάτησε στην ετοιμότητα του τερματοφύλακα της ομάδας των Τρικάλων Αργυρόπουλου.

Στην επανάληψη οι Τρικαλινοί ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ δίχως όμως και αυτοί να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν. Στο 54' συγκεριμένα ο Προβατίδης έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση αποκρούοντας την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος της εστίας, στο πλασέ του Λίτσι και ενώ είχε εξουδετερωθεί ο τερματοφύλακας της ομάδας του Κύρου, ο οποίος λίγο αργότερα στο 60' είπε όχι σε σουτ του ίδιου παίκτη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα τα Τρίκαλα άγγιξαν το γκολ με τον Βασίλτση το σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τριποτάμου. Ετσι η λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως γκολ, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει και στην 30λεπτη παράταση. Ετσι ο φετινός κυπελλούχος της Ημαθίας κρίθηκε στα πέναλτι με τον Τριπόταμο να είναι ο μεγάλος νικητής.

Στην διαδικασία των πέναλτι για λογαριασμό του Τριποτάμου ευστόχησαν κατά σειρά ο Μπρέγκου, ο Μπαλάφας, ο Μπουλάρι, ο Αχαλινόπουλος και ο Σοφιανίδης, ενώ την εκτέλεση του Τούφα μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος.

Για λογαριασμό των Τρικάλων ευστόχησαν οι Τσιρίδης, Τσιούχας, Πεϊκος, Ζυγκερίδης, ενώ ο Αβραμόπουλος σημάδεψε το δοκάρι και η εκτέλεση του Κέλο έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Χαλατζούκας – Αργυρίου).

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ: Κύρου, Μπέσσας, Μπαλάφας, Αχαλινόπουλος, Γκιντίδης, Κόλα (70' Μπρέγκου), Προβατίδης (70' Τούφας), Μπικιάρης (65' Βασιλείου), Μεταϊ (85' Παπαδόπουλος), Μπουλάρι, Γιόνδης (85' Σοφιανίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (90'+Τσιούχας), Κιρκιλιανίδης, Πεϊκος, Τσιρίδης, Περτσιούνης, Αβραμόπουλος, Γεωργίου (32' Κέλο), Πιπιλιάρης, (89' Βασίλτσης), Μουρατίδης (32' Ζυγκερίδης), Λίτσι (115' Βασάρας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής