breaking news Νέο

Πρόσκληση Περιφερειακής Συνέλευσης του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Βέροιας

Πρόσκληση Περιφερειακής Συνέλευσης του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Βέροιας

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 14 Απριλίου 2022, για διεξαγωγή στις 29/05/2022 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Τακτικά Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ σε

Περιφερειακή Συνέλευση

που θα συγκληθεί την 29η Μαϊου 2022 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της την 10 π.μ., στην Βέροια, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ελευθερίου Βενιζέλου 29 με τηλ. 2332 0 29484, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

- Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

- Εκλογή 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (άρθρο 26 του Καταστατικού ΕΕΣ).

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ταυτόχρονα στην Κεντρική Διοίκηση και σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα από την ώρα επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το Καταστατικό, μέχρι τις 18:00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα Μέλη του Σωματείου. Η καταβολή της συνδρομής του έτους 2022 και μόνον μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και πριν την έναρξη της Ψηφοφορίας.

Οι εισφορές προηγούμενων ετών θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί μέχρι την Πέμπτη 12 Μαϊου 2022.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, στην ως άνω Περιφερειακή Συνέλευση, θα συγκληθεί Α' Επαναληπτική Σύνοδος αυτής, στις 5 Ιουνίου 2022, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

 

ΒΕΡΟΙΑ 28/4/2022

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Παύλος Πυρινός

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι επιθυμούντες να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Βέροιας παρακαλούνται να καταθέσουν (ώρες: από 8.30 έως 14.00 αίτηση υποψηφιότητας μετά συνημμένων δικαιολογητικών αυτοπροσώπως στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Βέροιας, Βενιζέλου 29 μέχρι 9 Μαϊου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μεσημβρινή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Βέροιας, Βενιζέλου 29, στο τηλ. 2331 0 62426, με e-mail:veria.dpt@redcross.gr, στις ώρες: από 8.30 έως 14.00).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής