breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Την ώρα που η Ουκρανία φλέγεται, αγαπημένοι μου νεοφιλελεύθεροι φίλοι και φίλες, ο Τζο, όχι ο φουκαράς ο μαύρος ο λοχίας, ο Μπαϊντενόπουλος αποφάσισε να στείλει στρατιωτική βοήθεια 20 δις δολαρίων στο Ζελένσκι.  Συν καμιά 13 δις ακόμη, για να βοηθήσει το χειμαζόμενο λαό της.

Όχι ότι θα γίνουν κέντρο πειραμάτων και πάλι οι άμαχοι, στη συνεχιζόμενη σφαγή Ουκρανών και Ρώσων, με τη δοκιμή νέων οπλικών συστημάτων, που έχουν ένα καλό.

Δεν τα χειρίζονται Αμερικανοί.

Οπότε κανένας σάκος με σορούς στρατιωτών των ΗΠΑ δεν θα επιστρέψει πίσω.

Καμία διαμαρτυρία έτσι, σε μια χώρα που έχει εισβάλει σε αμέτρητες χώρες τον 20ο και τον 21ο αιώνα, αφήνοντας χιλιάδες νεκρούς και υλικό δις δολαρίων.

Μόνο στο Αφγανιστάν εγκαταλείφθηκε στρατιωτικό υλικό 28 δις δολαρίων στους Ταλιμπάν, που κανένα «ανεξάρτητο» διεθνές μέσο ενημέρωσης δεν μας αναφέρει τι έγιναν οι Αφγανοί και οι Αφγανές-σύμμαχοι των ΗΠΑ, που εγκαταλείφθηκαν στην Καμπούλ, όπως είχαν εγκαταλειφθεί οι Νοτιοβιετναμέζοι στη Σαϊγκόν.

Το σχέδιο των ΗΠΑ να κυριαρχήσουν στον πλανήτη, συντρίβοντας Ρωσία και Κίνα, αντί να συζητήσουν σοβαρά για το μέλλον του, χωρίς να υποβοηθούν πολέμους και αναφλέξεις, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το τέλος της γης, με ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, συνεχίζεται.

Όσοι έχουν μάτια, χωρίς να είναι ούτε αριστεροί, ούτε κεντρώοι, ούτε δεξιοί, βλέπουν.

Αν ο Μπάιντεν καθόταν τόσο καιρό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Πούτιν, για να βρουν λύση στα όσα υποσχέθηκαν οι προκάτοχοί τους στους προκατόχους της Ρωσίας και φυσικά δεν τα υλοποίησαν, τα πράγματα στην Ουκρανία δεν θα εξελίσσονταν σε αυτή τη σφαγή.

Από το 2014 ζέχνει αυτή η πληγή στην Ανατολική Ουκρανία. Με τα ναζιστικά τάγματα του Αζόφ. Που όχι μόνο ανέχτηκε η ουκρανική ηγεσία, αλλά και τα επιβράβευσε.

Ευχή όλων των ανθρώπων, να σταματήσει ΤΩΡΑ αυτός ο πόλεμος. Πού είναι όμως οι αντιπολεμικές εκδηλώσεις στα κέντρα των δυτικών πρωτευουσών; Πού είναι οι διαδηλώσεις ενάντια στα πυρηνικά;

Αν με ρωτήσετε, τι γίνεται στη Μόσχα; Εκεί ακόμη επικρατεί η ΕΣΣΔ!


Ζελένσκι
όπλα
Ταλιμπάν
Πούτιν
τάγμα Αζόφ
ΕΣΣΔ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής