breaking news Νέο

Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα

Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα

                Κάτω από συνεχόμενη βροχή πραγματοποιήθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στη Νάουσα. Στη συγκέντρωση που κάλεσε το Εργατικό Κέντρο Νάουσας έδωσαν το παρόν εργατικά σωματεία καθώς και φορείς όπως το  «sos ΒΕΡΜΙΟ». Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας»  Τσιουλάκος Δημήτρης, ο Γιώργος Κασαπίδης από το sos Βέρμιο, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Τσίτσης Σάκης.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Πόλης, η οποία κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφανιών στο μνημείο του δολοφονημένου Γιώργου Βουτυρά, πρώτου πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

Στη συγκέντρωση δόθηκε ηχηρό μήνυμα καταδίκης του Ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτόν, η αποφασιστικότητα ώστε να μην πληρώσει ο λαός της Νάουσας με το αίμα του και με τη φτώχεια τα δεινά του πολέμου, της ακρίβειας και της εκμετάλλευσης.

Τέλος εκφράστηκε η αλληλεγγύη στους εργάτες της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά για τον παλικαρίσιο αγώνα που δίνουν για συνθήκες ασφαλείας και για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης εργασίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής