breaking news Νέο

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση των ομάδων της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση των ομάδων της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστροφή σε κανονική αγωνιστική δράση και των ομάδων της Α1 κατηγορίας της Ενωσης μας καθώς την Κυριακή 7 Ιανουαρίου (η αγωνιστική πηγαίνει μια ημέρα πίσω επειδή το Σάββατο 6 Ιανουαρίου είναι η εορτή των Φώτων) διεξάγονται κανονικά αγώνες πρωταθλήματος.

Την Κυριακή λοιπόν 7 Ιανουαρίου επιστρέφει και και παλι σε κανονική αγωνιστική δράση η Α1 κατηγορία με τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου που περιλαμβάνει και το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Νίκης Αγκαθιάς και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που κατά πάσα πιθανότητα θα αναδείξει και τον πρωταθλητή χεινώνα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Και λεμε εκτος απροόπτου επειδή η αυλαία του πρώτου γύρου πέφτει την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου με την διεξαγωγή των δυο αγώνων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Αυτό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας με τον ΓΑΣ Κοπανού.

Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας επιστρέφει σε κανονική αγωνιστική δράση την επόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου με τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του β’ γύρου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής