breaking news Νέο

Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων

Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων

Από χθες Τρίτη 2 Ιανουαρίου μπήκαμε και επίσημα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών που ετοιμάζονται να αλλάξουν ομάδα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η πρώτη ουσιαστική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο που ήδη διανύουμε, όπως όλα δείχνουν αφορά τον έναν από τους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον οποίο όπως όλα δείχνουν επιστρέφει ο Χρήστος Ζωγράφος.

Ένας έμπειρος μέσος με πολλές παραστάσεις τόσο στην Α1 κατηγορία σε ομάδες που κάνουν μάλιστα πρωταθλητισμό, όσο και σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Χρήστος Ζωγράφος αποχαιρέτισε ήδη τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων στον οποίο έπαιξε για ενάμιση χρόνο και δεν αποκλείεται στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Νίκη Αγκαθιάς να ξαναφορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ από τον οποίο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Από κει και πέρα σύμφωνα με όσα διαρρέουν ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του.

Ο λόγος για τον 31 ετών πλέον Γιώργο Τζεϊρανίδη στόπερ αλλά και αμυντικό μέσο που διέπρεπε για αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής με τα χρώματα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου (Μακροχώρι) και ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει από την Γερμανία στην οποία μετανάστευσε φορώντας πλέον, αν δεν υπάρξει ανατροπή την φανέλα της ομάδας της Αγίας Μαρίνας.

Ένας ακόμη παίκτης που ετοιμάζεται να αλλάξει στρατόπεδο αλλά και κατηγορία πρωταθλήματος είναι ο 16χρονος Χολέβας που είχε δοθεί δανεικός τον περασμένο Ιούλιο στον Μακεδόνα με την ομάδα Νέων του οποίου αγωνίζονταν φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Χολέβας δεινός σκόρερ τόσο στο παιδικό πρωτάθλημα με την αντίστοιχη ομάδα του Μακροχωρίου, όσο και των Νέων του Μακεδόνα φέτος αποφασίστηκε να επιστρέψει στο Μακροχώρι, με το οποίο γυμνάζεται ήδη εδώ και 20 περίπου ημέρες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής