breaking news Νέο

Συρρικνώνεται το ρόστερ της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ

Συρρικνώνεται το ρόστερ της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ

Χθες Τρίτη πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για το 2018 οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ που προετοιμάζονται και για το πρώτο παιχνίδι της νεας χρονιάς που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο ανήμερα των Φώτων στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων.

Η τελευταία προπονηση της χρονιάς που έφυγε, των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 31 Δεκεμβρίου το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και η επιστροφή, όπως ήδη αναφέραμε έγινε χθες δεύτερη ημέρα του 2018, καθώς το Σάββατο επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθληματος ύστερα από 15 περίπου ημέρες έχοντας για αντίπαλο μια από τις πιο έμπειρες και αξιόπιστες ομάδες της φετινής Football League τα Τρίκαλα.

Η χρονιά που έφυγε δυστυχώς άφησε στη ΒΕΡΟΙΑ αρκετές ανοιχτές πληρες κάποιες από τις οποίες δημιουργήθηκαν λίγες ημερες πριν μας αποχαιρετίσει το 2017.

 

ΜΕ 4 ΜΕΙΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι υποχρεωμένη πλεον να συνεχίσει την προσπάθεια της παραμονής της στην κατηγορία με μείον τέσσερις ποδοσφαιριστές από αυτούς με τους οποίους την ξεκίνησε καθώς ο Ντεερ, Τσιούχας, Νύκταρης και Βαλις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ομάδας. Ετσι το φτωχό ρόστερ της έγινε ακομη φτωχότερο.

Η ΒΕΡΟΙΑ σε κάποια από τα παιχνίδια που υπολείπονται δεν αποκλείεται να μην μπορεί να σχηματίσει ουτε 18αδα. Αυτό μπορεί να συμβεί εφόσον υπάρξουν τιμωρίες ή τραυματισμοί καθώς αυτή τη στιγμή εχει μολις 20 επαγγελματίες παίκτες από τους οποίους οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Στην ουσία δηλαδή 19 ποδοσφαιριστές από τους οποίους εφόσον όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι ο Καστοριανός προπονητής της θα μπορεί να επιλέξει 18 για την αποστολή.

Βέβαια υπάρχουν και οι 20 περίπου ερασιτέχνες της ομάδας των Νέων (Κ19) που ανήκουν στην δύναμη της από τους οποίους παρότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι από 15 μέχρι 17 ετών μπορεί κάποιους να προωθησει στο επαγγελματικο τμήμα λύνοντας έτσι το πρόβλημα.

 

ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Από σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονησης αφού όπως ήδη αναφέραμε το Σάββατο έχουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους με αντίπαλο τα Τρίκαλα που παρότι δεν κανουν μέχρι στιγμης την πορεία που περίμεναν παραμένουν από τις πιο αξιόπιστες ομάδες της φετινής Β’ Εθνικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής