breaking news Νέο

Δράσεις από το τμήμα μπαλέτου του Δ.Ω.Ν. «Εστία Μουσών» για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού

  • Δράσεις από το τμήμα μπαλέτου του Δ.Ω.Ν. «Εστία Μουσών» για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού
  • Δράσεις από το τμήμα μπαλέτου του Δ.Ω.Ν. «Εστία Μουσών» για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού

Με δύο εξαιρετικές δράσεις από το Τμήμα Μπαλέτου του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας ‘Εστία Μουσών’ έγινε ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022.

 

Οι ταλαντούχες καθηγήτριες, Κέλλυ Καλογήρου-Ράλλη και Στέλλα Μαλιούφα παρουσίασαν το πρωί της Παρασκευής μια αξέχαστη χορογραφία στα παιδιά του ΚΔΑΠ BeeHappy, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Εστίας Μουσών και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δ.Ω.Ν. πραγματοποίησαν τη δράση ‘ Χόρεψε μαζί με μία φίλη ή έναν φίλο σου’ για παιδιά 4-12 ετών.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, οι μικρές μπαλαρίνες των Τμημάτων Μπαλέτου του Δ.Ω.Ν. ‘Εστία Μουσών’υποδέχτηκαν και συνεργάστηκαν με παιδιά πουήθελαν να γνωρίσουν την τέχνη του χορού και να έρθουν σε επαφή με αυτήν. Ο υψηλός αριθμός συμμετοχών (πάνω από 40 παιδιά ) αλλά και η βαθιά ικανοποίηση όλων των παιδιών που συμμετείχαν και των γονέων τους αντίστοιχα, σφράγισαν με απόλυτη επιτυχία τη δράση μας.

 

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας ‘Εστία Μουσών’ συνεχίζει δυναμικά την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική του δραστηριότητα με επόμενο ραντεβού το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας στα πλαίσια της μεγάλης ετήσιας συναυλίας του Ωδείου με συμμετοχή όλων των καθηγητών και σπουδαστών  από όλα τα Τμήματα Μουσικής, όπως και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, επίσης στο Δημοτικό Θέατρο, με μια μοναδική παράσταση από τα Τμήματα Μπαλέτου και Χορού του Δ.Ω.Ν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής