breaking news Νέο

Veria Dance Contest : Συμμετοχή του Βεροιώτη αθλητή χορού Τσέγκου Νικόλαου

  • Veria Dance Contest : Συμμετοχή του Βεροιώτη αθλητή χορού Τσέγκου Νικόλαου
  • Veria Dance Contest : Συμμετοχή του Βεροιώτη αθλητή χορού Τσέγκου Νικόλαου
  • Veria Dance Contest : Συμμετοχή του Βεροιώτη αθλητή χορού Τσέγκου Νικόλαου

Ο Τσέγκος Νίκος, Βεροιώτης συμπολίτης μας, έλαβε μέρος, μαζί με τη ντάμα του Νίκου Νατάσα, στο διαγωνισμό χορού Veria Dance Contest που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών Βέροιας στις 7-8 Μαίου 2022, στην κατηγορία σύγχρονο ερασιτεχνών ενηλίκων 18+ και απέσπασαν έπαινο για τη συμμετοχή τους. 
Ευχαριστίες αποδίδει στη σχολή χορού της Κέπα του Δήμου Βέροιας, στις χορογράφους Όλγα Κυριακοπούλου και Λενικάκη Μαυρέτα για τη συμβολή τους και τη συνολική προετοιμασία.

Επίσης, σε αυτό βοηθούν και κάποιοι άνθρωποι- επαγγελματίες που τον στηρίζουν με τις υπηρεσίες τους, και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, ο μικροβιολόγος Κάσπαρης Κωνσταντίνος, ο παθολόγος Αποστολίδης Δημήτρης, ο ορθοπεδικός Δημητριάδης Σταύρος, η διατροφολόγος Παπαναστασίου Ξένια, ο κομμωτής Μπούκας Αντώνιος, η αισθητικός Δίγκα Μαρίνα προετοιμάζουν ο καθένας με το δικό του τρόπο τον αθλητή χορού για τη συμμετοχή του στους αγώνες αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αντίστοιχη αποκατάσταση και γενικότερη ευεξία που απαιτείται. Αναζητούνται γυμναστής- τρια και φυσιοθεραπευτής- μασέρ για την αποκατάσταση και ενδυνάμωση του αθλητή χορού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής