breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Όλα έτοιμα, αδέρφια, για το μεγάλο παιχνίδι. Το χόρτο του γηπέδου κοντοκουρεμένο, οι γραμμές βαμμένες, τα αποδυτήρια τσίλικα, τα γκολπόστ ραμμένα στο χέρι, διπλοβελονιά, να μην μπορεί να βάλει ο αντίπαλος γκολ, οι κερκίδες ασπρισμένες με ασβέστη, για αυτό προσοχή στους φιλάθλους, να μη φορούν σκουρόχρωμα ρούχα και γίνουν σαν το Βέγγο στο ζαχαροπλαστείο.

Η Βέροια ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρώτο ματς, μετά την πανδημία. Ναι, καλά το καταλάβατε. Δεν μιλάμε για τον αγώνα μπαράζ στη Λειβαδιά, όπου οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να φάνε μαζί το Λεβαδειακό και τα σαράντα παλικάρια, για να ανέβουμε στην Α΄ Εθνική.

Αφού βέβαια έχουμε φάει εμείς οι φίλαθλοι όλα τα αρνιά και τα ζυγούρια Λεβαδειάς και περιχώρων, πριν τον αγώνα.

Για τον αγώνα του δημοτικού συμβουλίου, που ξεκινά τη Δευτέρα στις 6, ο λόγος. Δεν ξέρουμε αν θα το δείξει η ΕΡΤ3 και έχει και ριπλέι τις φάσεις, το σίγουρο όμως είναι ότι ήδη οι ομάδες οργανώνονται και έχουν ξεκινήσει εντατική προπόνηση για την έναρξη μετά από δύο χρόνια.

Οι πληροφορίες μας είναι ότι ο Βοργιαζιδιακός κατεβαίνει με κόουτς το δήμαρχο, τέρμα το Λαζαρίδη, που είναι καλός και στις εξόδους και τα μπλονζόν, στόπερ Στέργιο Διαμάντη, μιλάμε για μπετόν αρμέ, με λίμπερο να «σκουπίζει» τις φάσεις, το Βασίλη Παπαδόπουλο. Αριστερό μπακ Ακριβόπουλος Λεωνίδας, δεξί η Γεωργία Μπατσαρά.

Στο κέντρο αμυντικό χαφ ο Στάθης Κελεσίδης, επιτελική μέσος Συρμούλα Τζήμα και επιθετικό χαφ Θανάσης Δέλλας.

Η επιθετική τριπλέτα ξεκινά με σέντερ φορ το Στέλιο Ασλάνογλου, που είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, τον Καλλίστρατο Γρηγοριάδη στα αριστερά και τον Αλέξανδρο Τσαχουρίδη στα δεξιά (έτσι, για να μπερδέψουμε και λίγο τους αντιπάλους με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!).

Στο αυριανό μας φύλλο, η σύνθεση της Ένωσης Μειοψηφίας Βέροιας καθώς και το διαιτητικό τρίο.


Βέγγος
ΒΕΡΟΙΑ-Λεβαδειακός
δημαρχείο Βέροιας
Βοργιαζίδης-Μπατσαρά
Ασλάνογλου-Δέλλας
Τσαχουρίδης-Γρηγοριάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής