breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τη σύνθεση του «Βοργιαζιδιακού» σας τη δώσαμε χθες. Ήδη ο «Παυλιδιακός» και λοιπές ποδοσφαιρικές δυνάμεις ανασύνταξαν τη δική τους ομάδα, για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την άνοδο.

Έτσι λοιπόν, η σύνθεση έχει ως εξής : Αυτοδικαίως προπονητής και σέντερ φορ Παύλος Παυλίδης. Κάτω από τα δοκάρια, Γιώργος Γουλτίδης, που θα έχει ένα δύσκολο αγώνα, αλλά ο Γιώργος είναι κέρβερος και δεν περνάει ούτε μύγα, όχι μπάλα, στα γκολπόστ του.

Στην άμυνα Γιώργος Μιχαηλίδης, έτοιμος από την εποχή των «Ποντίων Βέροιας» να δώσει μάχες με την επιθετική τριπλέτα του «Βοργιαζιδιακού», στο πλαίσιο της προσαρμοσμένης ζώνης, αλλά και να βγει μπροστά στα κόρνερ, αφού είναι γνωστό ότι ο Γιωρίκας είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Στο κέντρο, Μιχάλης Σουμελίδης. Ντριπλέρ, κόφτης, αλλά και οργανωτής παιχνιδιού, θυμίζει το μεγάλο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα της χρυσής εποχής.

Δεξί εξτρέμ ο Κώστας Παλουκίδης. Νευρικός στο παιχνίδι του, με κλειστή τρίπλα, είναι έτοιμος να δώσει μάχες, όχι μόνο με το «Βοργιαζιδιακό», αλλά ακόμη και με την παλιά ομάδα της ΕΣΣΔ.

Τους έχει για πλάκα, Προτασόφ, Λιτόφτσενκο και Ντασάεφ.

Διαιτητικό τριο θα παίξει, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, ο Περλουίτζι Κολίνα, με βοηθούς του το Νίκολα Ριτσόλι και το Ντανιέλε Ορσάτο.

Tέταρτος δεν θα υπάρχει, στο πλαίσιο της μείωσης των εσόδων των δημοτικών ομάδων από την κυβέρνηση, πλην φυσικά του Απόστολου Βεσυρόπουλου, ενώ χρέη VAR θα εκτελέσει ο δικός μας ο Αλέκος, που μπορεί να είναι μπασκετάνθρωπος, αλλά το κατέχει το άθλημα και είναι και δίκαιος, σε όλη του τη ζωή.

Δεν ξέρω αν έχουν μείνει ακόμη εισιτήρια, το σίγουρο είναι ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το 5Ε, το κανάλι του δήμου Βέροιας στο Youtube.

Συντονιστείτε τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, κάντε κανένα πιροσκί, ωτία (φασουλονταβάς δεν συνιστάται λόγω ζέστης) τανομένον τσορβάν και σαραγλί πολίτικα, μαζί εκμέκ κανταϊφ, πιείτε μια δροσερή χάινεκεν και είμαστε σίγουροι ότι το ντέρμπι θα σας φτιάξει τη μέρα.

Για δεύτερη συνεχή φορά, μετά το Λεβαδειακός-Βέροια 0-3 και την πρόκριση της «Βασίλισσάς» μας εις τας Υπερ Λίγκες.


Γουλτίδης
Μιχαηλίδης
Σουμελίδης
Παλουκίδης
Κολίνα
Χατζηκώστας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής