breaking news Νέο

Αγώνες μπαράζ : Καθαρή νίκη του Τριποτάμου

Αγώνες μπαράζ : Καθαρή νίκη του Τριποτάμου

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία να πάρει την δεύτερη του νίκη στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει, στην διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική, ο πρωταθλητής της Ένωσής μας Αστέρας Τριποτάμου και να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου του, έχοντας μάλιστα κάνει το ρεπό του.

Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Μελιτέα Μελίτης, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου και όπως φανερώνει και το σκορ ήταν ένας διαρκής μονόλογος της ομάδας του Τριποτάμου.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιόνδης, ο οποίος πέτυχε άλλα τρία τέρματα (συνολικά τέσσερα), όλα στο πρώτο ημίχρονο (2', 12', 32' και 41'), ενώ προηγουμένως στο 22' είχε σκοράρει και ο Μουλάρι. Με 5-0 από το πρώτο μέρος ο πρωταθλητής της Ημαθίας κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη, για να παραμείνει τελικό αποτέλεσμα 5-0, μέχρι και την λήξη του αγώνα, με τον Γιόνδη να έχει δύο δοκάρια στο 47' και στο 55'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χαψάς με βοηθούς τον Βακουφτσή και Κρύωνα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας Τριποτάμου: Κύρου, Μπέσσας, Μπαλάφας (46' Μανώλης), Αχαλινόπουλος, Γκιντίδης (57' Νάσης), Κόλα (70' Μπρέγκου), Προβατίδης, Μετάι (57' Βασιλειάδης), Παπαδόπουλος, Μπουλάρι, Γιόνδης (57' Βασιλείου).

Μελιτέας Μελίτης: Μαυροματίδης, Καρακόλης, Αγγέλου, Πινόπουλος (31' Σοβιτσλής), Γκώγκος, Τρίτσης, Ουρούμης, Παπαδόπουλος Αλεξ., Στάιος (66' Ιωαννίδης), Παπαδόπουλος (77' Παζαρίδης), Ιωάννου.

 

Aγώνες μπαράζ 2

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τριπόταμος – Μελίτη 5-0

Εθνικός Γιαννιτσών – Σβορώνος   1-0

Χανιώτη – Κρηστώνη    2-2

Ρεπό : Επανωμή

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        αγ.   βαθ.

  1. Τριπόταμος     2      6
  2. Σβορώνος        3      4
  3. Επανωμή 2      4
  4. Εθνικός Γιαν.  3      4
  5. Χανιώτη  2      2
  6. Κρηστώνη       3      2
  7. Μελίτη    3      1

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής