breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης: «Υπόσχεση να ανεβάσουμε τη ΒΕΡΟΙΑ στην SuperLeague 1»

Παύλος Δερμιτζάκης: «Υπόσχεση να ανεβάσουμε τη ΒΕΡΟΙΑ στην SuperLeague 1»

Για μια ακόμη φορά ο Καβαλιώτης τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε μαθήματα σωστής συμπεριφοράς, εκπροσωπώντας με τις δηλώσεις του με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Στις δηλώσεις του συγκεκριμένα απέφυγε να αναφερθεί στα αρνητικά της αντιπάλου ομάδας, όπως την είσοδο των φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο και τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του και προσπάθησε να αναδείξει το θετικό της κομμάτι, την καλή αγωνιστική της παρουσία.

«Ολοκληρώθηκε, είπε συγκεκριμένα ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, η αναμέτρηση μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον όμιλό τους. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν ότι μπορούσαν, βγάζοντας όση ποιότητα διαθέτουν για να αναδειχθεί και ο υπερπρωταθλητής της κατηγορίας. Χάσαμε στην έδρα μας το πρώτο παιχνίδι άρα στον επαναληπτικό ξεκινήσαμε με ντεζαβαντάζ. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μας. Παίξαμε θεωρώ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο, όπως είχαμε κάνει και στον πρώτο αγώνα μέχρι το 30'. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας δώσει χώρο και θα χρησιμοποιήσει πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή. Αλλάξαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα σχηματισμό προσπαθώντας να γίνουμε πιο επικίνδυνοι. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε. Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο από την ποιότητα δύο αξιόλογων ομάδων, αλλά έγιναν πράγματα στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ. Εξάλλου δεν είμαι και αρμόδιος, δεν είναι η δουλειά μου. Απλά θα προσθέσω ότι η ΒΕΡΟΙΑ σαν ομάδα, σαν οργανισμός προσπάθησε να κάνει γιορτή του ποδοσφαίρου το παιχνίδι και στο τέλος να χειροκροτηθούν και οι δύο ομάδες, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, για την προσπάθεια ολόκληρης της χρονιάς, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό άξιζε στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λιβαδειά που έκανε την προσπάθειά της. Νομίζω ότι είναι μια προσπάθεια τριών χρόνων. Επίσης συγχαρητήρια στον Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος πέρσι με τον Εργοτέλη, ίσως δικαιούτο, κάτι παραπάνω από αυτό που τελικά πήρε. Κλείνοντας θα απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι όσοι αποτελούμε αυτή την στιγμή την επίσημη ΒΕΡΟΙΑ, στους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο και προσπάθησαν να μας βοηθήσουν. Εγώ αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσουμε όλο μας τον εαυτό, για να κάνουμε το όνειρο όλων μας πραγματικότητα. Να ανεβάσουμε την ΒΕΡΟΙΑ στην SuperLeague1».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής