breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ωραίος ο Κυριάκος, αδέρφια. Όχι ο ντελοπόν, ο πρωθυπουργός. Τέτοια μεγαλεία με τον Τζο Μπαϊντενόπουλο, που λέγεται και Μπαϊντενάκης, Μπαϊντένογλου και δεν συμμαζεύεται.

Και αφήστε αυτό. Η θριαμβευτική του είσοδος στο Κογκρέσο, με Καμάλα Χάρις και Νάνσυ Πελόζι, ούτε όταν μπήκε ο Τζορτζ Πάτον στο Παρίσι, νικώντας τους ναζήδες με τα τανκ του.

Θα μπορούσε να γίνει ένα πορτρέτο του Κυριάκου, του πρωθυπουργού  λέμε, όχι του  θαυματοποιού, με τα δυο εξάσφαιρα του Στρατηγού Πάτον, με τις φιλντισένιες λαβές και ένα καπέλο από το 6ο Σύνταγμα Ιππικού των Βορείων, στον εμφύλιο πόλεμο της Αμέρικας.

Άλλη εκδοχή θα ήταν να βγει ως spokesman στο Κογκρέσο με φουστανέλα και φεσάκι της Προεδρικής Φρουράς, φέροντας το βαθμό του Στρατάρχη, που έχει χηρέψει από τότε που έφυγε ο Πάνος ο Καϋμένος από την εξουσία.

Το καλύτερο πάντως ήταν η επίσκεψη του Κυριάκου, του πρωθυπουργού λέμε, όχι του...ιστορικού, στο Λευκό Οίκο. «Τι θα πάρετε;», ρώτησε Κυριάκο και Μαρέβα η Ζιλ Μπάιντεν.

Ένα διπλό τσίσμπεργκερ με κόκα-κόλα zero, απαντάει ο Κυριάκος, που είχε ψιλοπεινάσει στο αεροπλάνο για Ουάσινγκτον.

Τι τακουνιά του τράβηξε η Μαρέβα, δεν λέγεται. Το γυρνάει και ο Κυριάκος και παραγγέλνει έναν καφέ αμερικάνικο σκέτο, χωρίς κρέμα και ζάχαρη.

Η Μαρέβα προτίμησε μια τσιτσιμπίρα Ουκρανίας, έτσι για να τιμήσει τους γείτονές της, ως πολωνικής καταγωγής, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Εκ πατρός, έτσι;

«Αφήστε τα αυτά, Θα πάρετε ένα σμήνος F35», τους απαντά ο πρόεδρος. «Με χαρά», απάντησε ο Κυριάκος. Και άρχισαν οι ανταποκρίσεις από την Ουάσινγκτον για τα σούπερ αεροσκάφη, με τα οποία θα πάρουμε την Πόλη.

Με μια μικρή παρένθεση. Θα τα πάρουμε μετά το 2028. Οπότε μέχρι τότε, βάστα....Ερντογάν, είπε ο Κυριάκος, λαμβάνοντας από το χέρι του Τζο μια μεγάλη σακούλα με ποπ κορν και μια τηγανισμένη φτερούγα κοτόπουλου.

40 δις έδωσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία, πού ντόλαρς για επίσημα δείπνα και άλλα τινά.


Βελόπουλος
Μητσοτάκης-Χάρις-Πελόζι
Πάτον
Καμμένος
Μητσοτάκης-Μαρέβα-Ζιλ-Μπάιντεν
τσίσμπεργκερ-κόκα κόλα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής