breaking news Νέο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πλεϊ αουτ: τυπική διαδικασία

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πλεϊ αουτ: τυπική διαδικασία

Το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής ολοκληρώνεται η σεζόν και για τις δέκα ομάδες που κατέλαβαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τις τελευταίες πέντε θέσεις των δυο ομίλων και συμμετέχουν στα πλεϊ αουτ. Μια τυπική διαδικασία, αφου οι δυο ομάδες που υποβιβάστηκαν ήταν ηδη γνωστές πριν ακόμη ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Πρόκειται για την Δόξα Ασωμάτων από τον πρώτο που μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθούν τα πλεϊ αουτ συγκέντρωσε 11 βαθμούς έναντι 23 του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται πάνω από αυτή και τον Ερμή Τριλόφου που ολοκληρωσε την φετινή χρονιά με 2 μόλις βαθμούς (δύο ισοπαλίες) έναντι 17 της προτελευταίας του ομίλου ΑΕ Ποντίων.

Δόξα Ασωμάτων και Ερμής Τριλόφου λοιπόν είναι οι δυο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Β' κατηγορία και αυτό ηταν γνωστό πριν ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία των πλεϊ αουτ λόγω της πενιχρής συγκομιδής βαθμών που είχαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κάτι βέβαια που συνεχίστηκε και στα πλεϊ αουτ.

Την περασμένη Κυριακή στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής στα παιχνίδια του 1ου ομίλου τα Ασώματα νικησαν 2-0 στην έδρα τους την Κυψέλη και η Λυκογιάννη εκτός έδρας με 4-1 την Αγία Βαρβάρα.

Στον 2ο όμιλο η Πατρίδα στο γήπεδο της επιβλήθηκε με 1-0 της Αθλητικής Ενωσης Ποντίων ενω Ραχιά και Τρίλοφος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

 

1ος Ομιλος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ασώματα - Κυψέλη     2-0

Αγία Βαρβάρα - Λυκογιάννη     1-4

Ρεπό: Καβάσιλα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘ.

1. ΚΑΒΑΣΙΛΑ       38

2. ΚΥΨΕΛΗ  27

3. ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ 26

4. ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      23

5. ΑΣΩΜΑΤΑ       11

 

2ος Ομιλος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πατρίδα - ΑΕ Ποντίων        1-0

Ραχιά - Τρίλοφος 1-1

Ρεπό: Επισκοπή

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘ.

1. ΕΠΙΣΚΟΠΗ      47

2. ΠΑΤΡΙΔΑ  36

3. ΡΑΧΙΑ       19

4. ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ  17

5. ΤΡΙΛΟΦΟΣ      2


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής