breaking news Νέο

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Κοινότητα Βέροιας

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Κοινότητα Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Κοινότητας Βέςροιας θα γίνει α)διά ζώσης στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, και β) με τηλεδιάσκεψη (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr)  την 23/5/2022, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 19:00, για τα παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1

Τροποποίηση Κανονισμού Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Βέροιας και καθορισμός χώρου τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία «Καπετάν Κόρακα».

ΘΕΜΑ 2

Γνωμάτευση για την χορήγηση έγκρισης εισόδου-εξόδου στο υπ. αρίθ.1333 εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Βέροιας, στο οποίο θαλειτουργήσει υπεραγορά τροφίμων με την επωνυμία «Α.Κ.ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.»

ΘΕΜΑ 3

Διατύπωση γνώμης  για την  εκμίσθωση τμήματος από το υπ’ αριθ 2367αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Βέροιας, ως βοηθητικό χώρο επιχείρησης , για οκτώ χρόνια.

Στη συνεδρίαση θα παραβρεθεί ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης , Άρδευσης, Αγροτικής Οδοποιίας, Ποιότητας Ζωής και ΚΕΠ κ. Τσιφλίδης Ηλίας προκειμένου να ενημερώσει το σώμα για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του και να δεχτεί ερωτήσεις από τα μέλη του Συμβουλίου.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής