breaking news Νέο

"Άσπρο" για μόνιμη παροχή φυσικού αερίου σε Βέροια και Νάουσα!

Σημαντικά τα νέα από το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 16ης Μαΐου, αναφορικά με τη σύνδεση της Βέροιας με το φυσικό αέριο. Που αρχικά θα γίνει  μέσω των εγκαταστάσεων  σε αγρόκτημα του δήμου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου και θα αποθηκεύεται το αέριο και θα διοχετεύεται, μέσω δύο βασικών οδεύσεων από δρόμους της Βέροιας, στην πόλη και στο Μακροχώρι. Στην είσοδο της πόλης, προς την Έδεσσα, θα υπάρξουν σχετικές εργασίες για τη μόνιμη εγκατάσταση αγωγού φυσικού αερίου, που θα συνδέεται στο σταθμό φυσικού αερίου στο Άσπρο της Πέλλας.

Σημαντική είναι και η είδηση που μεταδίδει αποκλειστικά η ΗΜΕΡΗΣΙΑ και αφορά την τροφοδοσία με φυσικό αέριο και της Νάουσας, με τους αγωγούς να ξεκινούν από το τερματικό του σταθμού στην περιοχή της Επισκοπής, συνεχίζοντας, σε πρώτη φάση, στην πόλη της Νάουσας.

Είναι βέβαιο ότι το φυσικό αέριο, παρά την ανοδική του, πολεμική, "συμπεριφορά", θα αποτελέσει μια αξιόπιστη πηγή θέρμανσης στα νοικοκυριά της Ημαθίας, αφού σύνδεση θα υπάρξει και στην Αλεξάνδρεια.

Ευχάριστα νέα, με την ευχή να μην παραπεμφθούν στις ελληνικές καλένδες!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής