breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν μπορώ να πω. Τέτοια συγκίνηση είχε να ζήσει η Νάνσυ Πελόζι από τότε που ήταν αρραβωνιασμένη και έπεσε ο ναζισμός από τους Σοβιετικούς, στις 9 Μάη του 1945.

Και...κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου, που έλεγε και ο μεγάλος Χάρυς.

Ειδικά όταν ο Κυριάκος συνέκρινε τους ναζιστές του Τάγματος Αζόφ με την έξοδο του Μεσολογγίου, η πρόεδρος του Κογκρέσου, μαζί με την Καμάλα, πιάστηκαν με ένα μαντίλι, χορεύοντας το χβάλα Ουκρανιέσκι, που τραγουδούσε και ο Μιχαήλ ο «Έλληνας» του Αζόφσταλ, πριν την κάνει με ελαφρά για τον άλλο κόσμο από τους Ρώσους.

Έχει μεγάλη αγάπη το Μεσολόγγι ο Κυριάκος. Ειδικά από τότε που πιτσιρικάς, έτρωγε το αυγοτάραχό του, ως γέμιση στο μπριός του, από τη Μαρίκα, καλή της ώρα.

Το σίγουρο όμως είναι ότι οι ...ζαίοι θα έχουν να λένε από εδώ και πέρα για την προφορά του. Όχι σαν τον Αλέκ6η, που δεν τα κατέχει τα αγγλικά, ούτε σε επίπεδο Lower.

To πολύ, πολύ, να ξέρει τα βασικά από το greek καμάκι, των 70ς, όταν διπλάρωνε καμιά Αμερικανιδούλα στα Μάταλα και της έδειχνε την ελληνική...φιλοξενία, με νοήματα!

Ας αφήσουμε όμως τον Αλέκ6η στην ησυχία του, να γιορτάσει τη νίκη του με 99% για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Και για να μη λένε κακιούλες κάποιοι «πράσινοι» σύντροφοι, και ο Γιωργάκης μόνος του ήταν υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αν και προσπάθησε πολύ το 2004, δεν κατάφερε να εκλεγεί...δεύτερος.

Να πάμε στον Κυριάκο. Που ακούστηκε ρε, Έλληνας πρωθυπουργός να συγκρίνει τους ήρωες της Μεγάλης Εξόδου του Μεσολογγίου, με τα τάγματα εφόδου του Αζόφ;

Που από το 2014 τρομοκρατούσαν όλες τις ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας;

Θα συγκρίνει ο Μητσοτάκης το Ζελένσκι με το Χρήστο Καψάλη, που έβαλε φωτιά στη μπαρουταποθήκη του Μεσολογγίου, για να μην παραδοθούν οι άμαχοι στον Ιμπραήμ;

Θέλει κότσια να βάλεις φωτιά το μπαρούτι, Μητσοτάκη. Και οι «ήρωες» του Αζόφσταλ το αγαπούσαν το τομαράκι τους. Για αυτό και παραδόθηκαν.

«Και τα φυσέκια ανάψανε κι όλοι φωτιά γενήκαν» αναφέρει η παράδοσή μας για τον Καψάλη, τον Ηγούμενο Γαβριήλ στο Αρκάδι, του καλόγηρου Σαμουήλ στο Κούγκι.

Κρίμα λοιπόν, κρίμα.


Μητσοτάκης
Μιχαήλ
Τσίπρας
Παπανδρέου
Έξοδος του Μεσολογγίου
Καψάλης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής