breaking news Νέο

Νέα των Παλαιμάχων της ΒΕΡΟΙΑΣ : Φιλικό αφιερωμένο στην Γενοκτονία των Ποντίων

  • Νέα των Παλαιμάχων της ΒΕΡΟΙΑΣ : Φιλικό αφιερωμένο στην Γενοκτονία των Ποντίων
  • Νέα των Παλαιμάχων της ΒΕΡΟΙΑΣ : Φιλικό αφιερωμένο στην Γενοκτονία των Ποντίων
  • Νέα των Παλαιμάχων της ΒΕΡΟΙΑΣ : Φιλικό αφιερωμένο στην Γενοκτονία των Ποντίων

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την ημέρα Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού πραγματοποιήθηκε στη Ραχιά Ημαθίας ο φιλικός αγώνας μεταξύ της ΑΕ Ποντίων (Παλαιμάχων) και της αντίστοιχης ομάδας Παλαιμάχων του ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας που έληξε με νίκη των Παλαιμάχων Βέροιας και σκορ 5-2. Σκόραραν για την ΒΕΡΟΙΑ οι Βεργώνης 2 – Τρούπκος, Παπανώτας και Σπανός, ενώ για τους Ποντίους ο Νικολαϊδης Γ. και Έξαρχος. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπάμπης Σιουκούρογλου. Για την ΒΕΡΟΙΑ αγωνίστηκαν οι:

ΔΕΛΙΟΣ – Μελετίδης – Μαντζαρίδης – Μίλης – Νατσούρας – Παπανώτας – Σαββίδης – Ελευθεριάδης – Βεργώνης – Βεζυργιαννόπουλος – Τρούπκος – Τσιούχας – Κολεσίδης – Κεσίδης – Στεργιόπουος και Παπαστεργίου, ενώ παρόντες αλλά δεν αγωνίσθηκαν ήταν οι: Τάκης Παπατζίκος (πρόεδρος), Γιώτης Τσαλουχίδης και Μπάμπης Ακριβόπουλος. Επανήλθε ο Γιώργος Χατζάρας στο πόστο του με βοηθούς τον Χρ. Πουρσανίδη και Σούλη Σταφυλίδη.

Για τους Πόντιους:

Γκίτκος – Ζιάκας – Νταμπίζας – Φουρκιώτης – Καψαλιάρης – Έξαρχος – Ξυλαπετσίδης – Σαρηγιαννίδης – Μαραντίδης – Γκουμπίλιας – Ζαρογιάννης – Νικολαϊδης – Αναστασίου – Ιωσηφίδης – Αργυρόπουλος – Ακριβόπουλος Διογένης.

Πριν την έναρξη του αγώνα και μετά την επιμνημόσυνη δέηση μίλησαν για την ημέρα αυτού του γεγονότος ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο Τάσος Βασιάδης και o Eυθύμιος Χωματάς, ενώ η ΑΕ Ποντίων τίμησε τους Στέφανο Κεφαλίδη – Αντώνιο Ποζιάδη και Λάζαρο Πουλασουχίδη για την προσφορά τους στον σύλλογο της ΑΕ Ποντίων.

Στον αγώνα παρευρέθησαν τοπικοί φορείς και φίλαθλοι που απόλαυσαν έναν πλούσιο σε σκορ αλλά και σε ενέργεια αγώνα οι: Στέργιος Διαμάντης – Αλέκος Τσαχουρίδης – Στέφανος Αποστολίδης – Βασίλης Κωνσταντινόπουλος – Αιμίλιος Χριστοφορίδης – Ιωάννης Ιωαννίδης – Κώστας Αραμπατζής, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλος Δερμιτζάκης – ο Κώστας Καρακώστας – ο Κώστας Πουλασουχίδης – ο Παναγιώτης Μιχαηλίδης και άλλοι.

Στο τέλος του αγώνα όλοι οι παρευρισκόμενοι και οι αγωνισθέντες και των δύο ομάδων γεύτηκαν τα πλούσια εδέσματα προσφοράς των Παλαιμάχων της ΑΕ Ποντίων, σε μια ομολογουμένως φιλική συντροφιά και θύμισες και αναμνήσεις από το παρελθόν. Πρωταγωνιστής στην προσπάθεια αυτή ο Παλαίμαχος παίκτης της ΑΕ Ποντίων Γόλης Παπαδόπουλος, ο οποίος προτίμησε να μην αγωνισθεί, αλλά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προετοιμασία του μπάρμπεκιου.

 

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

 

Την προσεχή Δευτέρα 23 Μαϊου η ομάδα των Παλαιμάχων της ΒΕΡΟΙΑΣ θα συμμετάσχει σε τουρνουά στο οποίο θα πάρουν επίσης μέρος οι αντίστοιχες ομάδες του Εδεσσαϊκού και της Κρύας Βρύσης. Στο εν λόγω τουρνουά που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης θα τιμηθούν ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα και των τριών ομάδων (Χρήστος Υφαντίδης, Γιάννης Τραπεζανλίδης, Σταύρος Βεζυργιαννόπουλος), ενώ στην αποστολή της ΒΕΡΟΙΑΣ συμπεριλήφθησαν ο Βασίλης Σαμαράς και ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Η αναχώρηση της ομάδας των Παλαιμάχων, που θα ταξιδέψουν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, θα γίνει από την «Γκαλερί Παπατζίκου» στις 4 μ.μ. τη Δευτέρα. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην αποστολή να βρίσκονται έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής