breaking news Νέο

Με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 24η Μαΐου, ημέρα Tρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 10 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Κατάρτιση σχεδίου 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

2. Έγκριση ή μη της υπ΄αριθ. 18/2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α. με θέμα: «Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α. οικονομικού έτους 2022».

3. Λήψη απόφασης για μείωση τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων, όταν δεν είναι δυνατή η παραχώρηση πρόσθετου χώρου (άρθρο 65 Ν.4688/20).

4. Έγκριση ή μη επέκτασης-επιμήκυνσης της απασχόλησης προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων μέσω του Προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών σε α) κάθε είδους Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), β) επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμοί του δημόσιου τομέα, όπως αυτός επαναοριοθετήθηκε με βάση το άρθρο 51 του Ν. 1892/1990 (Α’ 101), που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα και γ) επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών) του Ν.3852/2010, που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα” (1η Τροποποίηση Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 11/2017) του Ο.Α.Ε.Δ..

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης ή μη Γ΄ παράτασης της συνολικής προθεσμίας του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».

6. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου που αφορά την αίτηση του κ. Χαρ….. Βο….., β) τον ορισμό δικηγόρου εφόσον απαιτείται.

7. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου που αφορά την αίτηση του κ. Στέφ….. Γκιο…., β) τον ορισμό δικηγόρου εφόσον απαιτείται.

8. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου που αφορά την αίτηση της κ. Ανασ….. Παπαδ…., β) τον ορισμό δικηγόρου εφόσον απαιτείται.

9. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου που αφορά την αίτηση του Δημάρχου, β) τον ορισμό δικηγόρου εφόσον απαιτείται.

10. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. πρωτ. 8613/20.05.2022 πρακτικού (1ο πρακτικό) της Επιτροπής Διαγωνισμού για την “Προμήθεια επιβατικού αυτοκινήτου”.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής