breaking news Νέο

Τι δείχνουν οι πρώτες κινήσεις των ομάδων μας στην Γ' Εθνική

Τι δείχνουν οι πρώτες κινήσεις των ομάδων μας στην Γ' Εθνική

Επιστροφή σε κανονική αγωνιστική δράση και για τις τρεις εκπροσώπους μας στην Γ' Εθνική. Τον ΦΑΣ Νάουσα, τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.

Η Νάουσα συγκεκριμένα υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τον Αλμωπό Αριδαίας, από τον οποίο στον πρώτο γύρο είχε χάσει με 3-1. Ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας στο γήπεδο της Έδεσσας τον Εδεσσαϊκό και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στο γήπεδό του τον Καμπανιακό τον οποίο είχε κερδίσει στη Χαλάστρα με 0-1.

Το ερώτημα βέβαια είναι πως θα παρουσιαστούν οι τρεις ομάδες της Ημαθίας, καθώς έχει παρέλθει μια εβδομάδα περίπου από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η Νάουσα μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία προσθήκη στο ρόστερ της, ενώ αποδέσμευσε δύο νεαρούς οι οποίοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Τον Λάζαρο Ευθυμιάδη και τον Νίκλας Μτσεντλισβίλι. Συνεπώς βρίσκεται ακριβώς στα ίδια. Βέβαια στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αλμωπό θα έχει σημαντικές απουσίες όπως του Κυζιρίδη, του Ντινόπουλου και του Γρηγοριάδη που είναι τραυματίας.

Από την άλλη θα έχει και μια επιστροφή αυτή του Νίκου Τζιμογιάννη που εξέτισε την ποινή του.

Απουσίες και επιστροφές, όμως όσο προχωράμε προς το τέλος θα είναι στην ημερήσια διάταξη για τις ομάδες της Γ' Εθνικής.

Αλλαγές έχουμε στο ρόστερ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων καθώς αποχώρησε ο Χρήστος Ζωγράφος που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο νεαρός επιθετικός Κοσμάς Ευθυμίου, ο οποίος βέβαια δεν είχε χρόνο συμμετοχής.

Στην αντίπερα όχθη τα Τρίκαλα έκαναν τρεις σημαντικές προσθήκες, καθώς απέκτησαν τον Δημήτρη Καφέ που τους προηγούμενους έξι μήνες αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χαλκιδικής και τους 19χρονους Μιχάλη Πατσιαβούρα μεσοεπιθετικό και Θανάση Τσιότρα αμυντικό, δανεικούς από την ΒΕΡΟΙΑ.

Η ομάδα των Τρικάλων μέχρι στιγμής δείχνει ενισχυμένη από το μεταγραφικό πάρε – δώσε.

Αυτή που παρουσιάζεται χαμένη σίγουρα είναι η Αλεξάνδρεια από την οποία έχουν ήδη αποχωρήσει επτά παίκτες, κάποιοι από τους οποίους πρωτοκλασάτα στελέχη της. Συγκεκριμένα έχουν φύγει οι Καρακούτσης, Κωτσιόπουλος, Αργυρίου, Ραχήλ, Δαδάκος, Κόλα και Τάχος και βρισκόμαστε ακόμη στην πρώτη εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής