breaking news Νέο

Νέα Παλαιμάχων ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

Νέα Παλαιμάχων ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

Συγκηνιτικές στιγμές αναμνήσεων από τα παλιά, αλλες εποχές τότε που το ποδόσφαιρο ήταν αλλιώς, στη συνάντηση που έγινε στο στάδιο της Κρύας Βρύσης σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου με αντίπαλες ομάδες Παλαιμάχων Κρ. Βρύσης - Εδεσσαϊκού και Βεροιας με σκοπό την τιμητική διάκριση σε παλαιμαχους ποδ/τας.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα της Κρ. Βρύσης οι Παλαίμαχοι Ισαάκ Αδαμίδης και Παντελής Σκαπέρδας, ο Χρήστος Υφαντίδης για την μεγάλη του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας και ποδοσφαιριστής της Βέροιας, ΠΑΟ και Δόξα Δράμας, ο Γιαννης Τραπεζανλίδης με θητεία και στις τρεις παραπάνω ομάδες και ο Σταύρος Βεζυργιανόπουλος που αγωνίσθηκε στη Κρ. Βρύση και Βεροια με μεγάλη προσφορά.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν η Βέροια με 3-2 νίκησε την ομάδα της Κρ. Βρύσης και με 1-0 την ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Με την ομάδα της Βεροίας αγωνίσθηκαν οι Χωλόπουλος, Κολεσίδης, Μελετίδης, Τσιούχας Στεργιόπουλος, Ζαρογιάννης, Υφαντίδης, Σαββίδης, Καραμούζης, Κίτσας Ευγένιος, Κίτσας Κώστας, Σπανός, Παπαστέργιος, Φουλατσικλής, Βουδούρης ενω λόγω τραυματισμού απείχαν οι Παπατζίκος, Ελευθεριάδης.

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα Παλαιμάχων της Κρ. Βρύσης δεξιώθηκε τους ποδ/τας των ομάδων και των συνοδών σε κεντρική καφετέρια της πόλης με τους παλαίμαχους να αναπολούν ευχάριστες στιγμές από την ποδοσφαιρική τους διαδρομή.

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Αν και η αποστολή της ομάδας των Παλαιμάχων για την Κρ. Βρύση ηταν ελλειπής πέτυχε τελικά το απόλυτο καθώς βρέθηκε ετοιμη και στις δυο αναμετρήσεις αλλα και να επικρατώντας εύκολα των αντιπάλων.

Στην αποστολή δεν συμμετείχαν οι μάχιμοι ποδοσφαιριστές Τρούπκος - Μαντζαρίδης - Νατσούρας, Βεργώνης, Παπανώτας, Αδαλόγλου, Μίλης, Τσαλουχίδης για διάφορους λόγους ενω τραυματίες ήσαν οι Ελευθεριάδης, Φουλατσικλής, Παπατζίκος, Κεσίδης.

Την αποστολή συνόδευσαν οι παλαίμαχοι μη μάχιμοι ποδο/τες-παράγοντες και φίλαθλοι όπως ο Παπαδόπουλος Θωμάς, ο Αντιπρόεδρος Παναγιωτης Μιχαηλίδης, Σταφυλίδης Σούλης, Σταφυλίδης Κώστας, Πουρσανίδης, Γκέσιος, Κελεσίδης, Παπαδόπουλος Τάκης οι παράγοντες Ιωαννίδης, Σακαλής, Μπιζέτας, Αιμίλιος Χριστοφορίδης, οι φίλαθλοι Αλεξανδρειας Μαστοροδήμος, Καραμούζας Αντώνης καθυώς και οι συζυγοι των Υφαντίδη και Ελευθεριάδη Αννα και Σούλα, ο ποδ/της της Κρ. Βρύσης Κυζιρίδης και ο Νάκος Βουλγαρης από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Βέροιας Τάκης Παπατζίκος ευχαριστεί και συγχαίρει τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του συλλόγου που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία σε μια εβδομάδα δύσκολη και επώδυνη αφου υποχρεώθηκαν σε διάστημα οκτώ ημερών να δώσουν τέσσερις αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Κατερίνης, της ΑΕ Ποντίων, του Εδεσσαϊκού και Κρ. Βρύσης.

Επίσης να ευχαριστήσει τις διοικήσεις των ομάδων για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην ομαδα της Βέροιας και τέλος ευχαριστεί το φαρμακείο Μουρτζίλα που για μια ακόμη φορά παρείχε αφιλοκερδώς φαρμακευτικό υλικό για τις πρώτες βοήθειες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής