breaking news Νέο

Τριπόταμος: και μαθηματικά στην Γ' Εθνική

Τριπόταμος: και μαθηματικά στην Γ' Εθνική

Ο Αστέρας Τριποτάμου συνέχισε την εκπληκτική πορεία του στα μπαράζ της ανόδου στην Γ' Εθνική κερδίζοντας την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο του Μακροχωρίου και τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Χαλκιδικής ΑΟ Χανιώτης με 3-0 και με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε εξασφάλισε την άνοδο του στην Γ' Εθνική και μαθηματικά δυο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αγώνων μπαράζ.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ενωσης μας ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο σκορ στο 42' με διαγώνιο σουτ του Αχαλινόπουλου. Στο 70' ο Μετάϊ επίσης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ζευγαρωσε τα τέρματα του Τριποτάμου για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο 90' ο Μπρέγκου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζάζος με βοηθούς τον Τσάγκα και τον Δρουδάκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ: Κύρου, Μπαλάφας, Μπέσας, Γκιντίδης (85' Βασιλειάδης), Παπαδόπουλος, Κόλα, Προβατίδης (77' Μπρέγκου), Μετάϊ (77' Σοφιανίδης), Γιόνδης (71' Βασιλείου), Αχαλινόπουλος (85' Μανώλης), Μπουλάρι.

ΧΑΝΙΩΤΗ: Ταμπός, Μπεγκλής (46' Πολυζωϊδης), Μπιμπα (67' Βασιλόπουλος Αλ.), Σαμπάνης (60' Τσικούρας), Μαυρίδης, Παυλίδης, Λαμάϊ, Αλεξης, Αμανατίδης (60' Χατζηγνατιάδης), Κανάκι (46' Βασιλόπουλος), Παχούμης.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τριπόταμος - Χανιώτη        3-0

Σβορώνος - Επανομή 2-1

Κρηστώνη - Εθνικός Γιαν. 7-1

Ρεπό: Μελίτη

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘ.

1. ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 12

2. ΚΡΗΣΤΩΝΗ     8

3. ΣΒΟΡΩΝΟΣ    7

       

4. ΧΑΝΙΩΤΗ 5

5. ΕΠΑΝΟΜΗ      4

6. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝ.      4

7. ΜΕΛΙΤΗ    1


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής