breaking news Νέο

Αγώνες μπαράζ : Τρένο ο Τριπόταμος

Αγώνες μπαράζ : Τρένο ο Τριπόταμος

Την πέμπτη στη σειρά νικη του στα ισάριθμα παιχνίδια μπαράζ που έχει δώσει μέχρι σήμερα πετυχε την Κυριακή το απόγευμα ο πρωταθλητής της Ενωσης μας Αστέρας Τριποτάμου κερδίζοντας στο γήπεδο του Μακροχωρίου με 2-1 και τον Σβορώνο. Ετσι μετά το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ Εθνική που έχει εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική καπάρωσε και την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο στον οποίο αγωνίζεται.

Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πιερίας που καίγονταν για τους βαθμούς προκειμένου να κρατηθεί στην προνομιούχο τριάδα που οδηγεί στην Γ’ Εθνική προσπάθησε κατά διαστήματα ήτν καλύτερη από τον αντίπαλο της, όμως η πείρα και η αποτελεσματικότητα του Αστέρα ήταν αυτή που στο τέλος επικράτησε.

Η ομαδα του Τριποτάμου προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Γιόνδη ύστερα από σέντρα του Αχαλινόπουλου με τον Σβορώνο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 55’ με δυνατό σουτ του Κωτσιόπουλου. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε πέντε λεπτά αργότερα στο 60’ και πάλι με κεφαλιά του Γιόνδη ύστερα από σέντρα του Μετάϊ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γ. Τασιόπουλος με βοηθούς τους Κ. Τασιόπουλο - Καρακίτσο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ: Κύρου, Μπαλάφας, Μπέσας, Γκιντίδης, Τ. Παπαδόπουλος, Κόλα, Προβατίδης (75’ Μπρέγκου), Μετάι (75’ Σοφιανίδης), Γιόνδης (65’ Βασιλείου), Αχαλινόπουλος, Μπουλάρι (90’ Τούφας).

ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Παπατολίκας, Βούλγαρης Χ., Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης Ν., Δημητρίου (46’ Δελαβερίδης), Δημητρουλόπουλος, Γκαράτζιας, Καραμανώλας, Τροϊρης, Κυρτέγος, Χατζηθεοδωρίδης (60’ Καραρτσαμπάς/82’ Κατσαμήτας).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστέρας Τριπ. - ΓΑΣ Σβορώνου 2-1

ΑΟ Χανιώτης - Εθνικός Γιαν.    2-0

Μελιτέας Μελ. - Αν. Επανομής         0-2

Ρεπό: ΠΑΟΚ Κρηστώνης

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Αστέρας Τριποτάμου     15

2) ΠΑΟΚ Κρηστώνης 8

3) ΑΟ Χανιώτης   8

-----------------------------------------------------------------------------

4) ΓΑΣ Σβορώνου       7

5) Αναγ. Επανομής     7

6) Εθνικός Γιαννιτσών       4

7) Μελιτέας Μελίτης    1


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής