breaking news Νέο

Αύριο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται τα Τρίκαλα

Αύριο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται τα Τρίκαλα

Σήμερα Παρασκευή, με το καθιερωμένο χαλάρωμα την παραμονή του αγώνα, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τα Τρίκαλα, που είναι και το πρώτο για το 2018.

Η ΒΕΡΟΙΑ που προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα (ισοπαλία εκτός έδρας με τον Αιγινιακό και νίκη στο Δημοτικό Στάδιο επί της Αναγέννησης Καρδίτσας) θέλει να διευρύνει το αήττητο της και για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να «ματώσουν» οι ποδοσφαιριστές της, καθώς θα βρει απέναντί της έναν αντίπαλο, τα Τρίκαλα, που διαθέτει από τα πιο ακριβά ρόστερ και του οποίου αρχικός στόχος ήταν και παραμένει η διεκδίκηση ενός από τα δύο εισιτήρια που φέτος θα οδηγήσουν στην Super League.

Από την άλλη βέβαια και η ΒΕΡΟΙΑ, παρά το χαμηλό μπάτζετ που διαθέτει, όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες της Β' Εθνικής.

Όσον αφορά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Καστοριανός προπονητής της «Βασίλισσας» Απόστολος Χαραλαμπίδης εντοπίζονται στις αποχωρήσεις των τεσσάρων παικτών στους οποίους αναφερθήκαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ και από τους οποίους βέβαια μόνο ο Ισπανός Βαλίς έπαιζε βασικός στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ο Ντέερ και ο Νύκταρης έρχονταν συνήθως από τον πάγκο και όταν το απαιτούσαν οι συνθήκες που δημιουργούντο στο παιχνίδι.

Στην απέναντι τώρα πλευρά αύριο η ΒΕΡΟΙΑ θα έχει στην σύνθεσή της μια πολύ σημαντική προσθήκη σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό, στο Αιγίνιο, καθώς επιστρέφει ο νεαρός Μπαστιάνος που δεν είχε αγωνιστεί λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην Εθνική Ελπίδων.

 

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ

Τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑΣ – Τρίκαλα που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο και θα μεταδοθεί από την WEB TV από την ΕΡΤ ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νατσιόπουλο – Παπαδόπουλο.

Το παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα της Football League θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής