breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλημέρα συνέλληνες. Με τόσους λόγους που έβγαλαν οι πολιτικοί μας για την άλωση της Πόλης στις 29 Μαίου, με τόσα «πάλι με χρόνια με καιρούς», νομίσαμε ότι ο Δένδιας και οι άλλοι πολιτικοί μας ζώθηκαν το σπαθί και τα άρματα, έτοιμοι να διώξουν τους Τούρκους στην Κόκκινη Μηλιά.

 

Με πρώτο φυσικά τον Κυριάκο Ελ Βελό, που ένας θρύλος, που βρέθηκε στα χαμένα χειρόγραφα του Μουχαμέτη του Πορθητή, αναφέρει ότι αυτός που θα πάρει πίσω την πόλη, θα έχει φαλάκρα, αλλά θα πουλάει βότανα εναντίον της φαλάκρας.

 

Ευτυχώς που δεν έζησε ο Αυτοκράτορας μας ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, να δει ποιοι είναι οι διάδοχοί του.

 

Τα ίδια και για το μοναχό που τηγάνιζε τα ψάρια στο Μπαλουκλή. Αν έβλεπε τον Μητσοτάκη σήμερα, θα νόμιζε ότι είναι φτυστός ο Αλή Μπαμπά, με ή και χωρίς τους σαράντα κλέφτες.

 

Από λόγια πάντως οι πολιτικοί μας, ε;;;; Σκίζουν. Και να τα αυστηρά διαβήματα και να οι προειδοποιητικές ανακοινώσεις και να τα σουλάτσα της λαίδης Κάθριν της προεδρίνας, με τα ελικόπτερα στο Καστελόριζο.

 

Μια φορά όμως δεν είπε η κυρά Κατερίνα, ποιοι είναι οι εχθροί μας. Ποιοι διέπραξαν τα εγκλήματα και τη γενοκτονία εις βάρος του μικρασιατικού ελληνισμού;

 

Οι Ρώσοι;

 

Καλά, για το Μητσοτάκη ξέρουμε. Ο Καραϊσκάκης είναι φτυστός του Ζελένσκι και ο Ιερός Λόχος, ξαδέρφια με το Μιχαήλ τον Αζοφίτη.

 

Για αυτό λοιπόν, μη μας δουλεύετε. Φτάνουν οι τόσες κόκκινες γραμμές με τους Τούρκους να κάνουν πάρτι με ούζα, μαστίχα και τσάι με λεμόνι, στο Αιγαίο.

 

Εσείς συνεχίστε να στέλνετε γράμματα στον Αλλάχ.

 

Τουλάχιστον να μη μιλούσατε καθόλου. Θα αγαλλίαζε η ψυχή του τελευταίου Αυτοκράτορα.

 

Άντε λοιπόν, φάτε κανένα ιμάμ μπαϊλντί, κανένα χαλβά πολίτικο, μπας και σας ανέβει το ζάχαρο και γλιτώσουμε.


Βελόπουλος
Παλαιολόγος
Μητσοτάκης
Σακελλαροπούλου
Μιχαήλ
ιμάμ μπαϊλντί

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής