breaking news Νέο

Ευχές και μηνύματα προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ευχές και μηνύματα προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

-Μήνυμα του Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Τα παιδιά που μπαίνουν στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, τα συνοδεύουν οι ευχές όλων μας. Όσοι περάσαμε την ίδια δοκιμασία, όσοι ζήσαμε αυτή την αγωνία μέσα από την προσπάθεια των παιδιών μας, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για το τι σημαίνουν αυτές οι μέρες για τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Είναι η πρώτη μεγάλη μάχη, η πρώτη μεγάλη δοκιμασία. Στη ζωή τους όμως θα δώσουν πολλές και διαφορετικές μάχες.

Η προσπάθεια αποκτά ξεχωριστή σημασία όταν συνδέεται με την ευόδωση των κόπων αυτών των παιδιών. Όταν το διάβασμα, η γνώση, οι θυσίες ανταμείβονται με την επιτυχία.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Για να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες τους. Για να έχουν πάντα πίστη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σε όλες τις μάχες που θα δώσουν στη ζωή τους για να βγουν νικητές.

 

Απόστολος Βεσυρόπουλος
Υφ. Οικονομικών – Βουλευτής Ημαθίας

 

-Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας για τους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις 

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος οι τελειόφοιτοι μαθήτριες και μαθητές του Λυκείου καλούνται να δώσουν τη μεγάλη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων με στόχο την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια για παραπέρα μόρφωση με στόχο μια επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα και την ιδιαίτερη σημασία της συμπαράστασης προς την κατεύθυνση αυτή, των γονέων και των κηδεμόνων τους αλλά και την προσπάθεια των εκπαιδευτικών που συνέβαλαν στην σωστή προετοιμασία τους

Ευτυχώς, η ευκαιρία που σήμερα δίνεται στα παιδιά μέσω των πανελληνίων εξετάσεων δεν είναι η μοναδική. Ο αγώνας έξω από το σχολείο είναι συνεχής, είναι ανταγωνιστικός και οι ευκαιρίες προόδου και ανέλιξης δεν σταματούν εδώ.Οι πανελλήνιες είναι η πρώτη δοκιμασία , το μέλλον όμως δεν κρίνεται από αυτήν και μόνο. Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν ευκαιρίες και νέες δυνατότητες.

Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη σε όλες και όλους

 

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

 

-Μήνυμα Λ. Τσαβδαρίδη για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

 

«Αγαπητά μας παιδιά:

Κατανοώ ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα για όσα από εσάς αποφοιτήσατε από επαγγελματικά λύκεια και αύριο για όσα αποφοιτήσατε από γενικά, είναι μία επίπονη και απαιτητική διαδικασία που προκαλεί δικαιολογημένα άγχος σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Είναι όμως και μία διαδικασία για την οποία χρόνια τώρα προετοιμάζεστε με συνέπεια, αφοσίωση και ένταση, έχοντας την συνεχή στήριξη των δικών σας ανθρώπων και την υπεύθυνη καθοδήγηση των καθηγητών σας.

Και αυτό πρέπει να σας γεμίζει με αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα και με εμπιστοσύνη για τις ικανότητες και τις γνώσεις σας!

Να θυμάστε ότι στα μάτια όλων όσοι σας αγαπάμε και είμαστε υπερήφανοι για εσάς, είστε ήδη νικητές.

Γιατί αγωνίζεστε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας ξεπερνώντας δυσκολίες και φόβους. Και ο καθημερινός αυτός αγώνας, με μέθοδο, υπομονή, πίστη και προσήλωση, είναι από μόνος του το μυστικό της επιτυχίας στη ζωή.

Σας εύχομαι να αγωνίζεστε πάντα για όσα σας ενθουσιάζουν. Για όσα σας εμπνέουν. Για όσα σας συγκινούν. Σας εύχομαι να αγωνίζεστε πάντα για καινούργιες κορυφές, για νέους στόχους. Σας εύχομαι να αξιοποιήσετε τις ιδιαίτερες κλίσεις σας, τα ταλέντα σας και τα χαρίσματά σας και να γίνετε ευτυχισμένοι άνθρωποι, συνειδητοποιημένοι πολίτες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας μόνο σταθμός σε αυτή την όμορφη διαδρομή. Δεν είναι ούτε το τέλος της διαδρομής, ούτε το τέλος των στόχων σας.

Δώστε λοιπόν τον καλύτερό σας εαυτό με χαμόγελο!

Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους σας!»

 

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ

Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ

 

-Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

 

 «Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη, στις μαθήτριες και τους μαθητές μας, που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Αγαπητά μας παιδιά,

ήρθε η στιγμή που με ηρεμία, συγκέντρωση και θάρρος, θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκομίσατε στην εκπαιδευτική σας διαδρομή.

 

Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό πρέπει να προσπαθήσετε σε αυτήν την δοκιμασία, με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση.

 

Να θυμάστε πάντα πως πρέπει να βάζετε στόχους στη ζωή σας και να δουλεύετε με ήθος και αξιοπρέπεια για να τους κατακτήσετε. Και αν κάποια στιγμή δεν τα καταφέρετε, επιβάλλεται να συνεχίσετε να παλεύετε όλες τις δυσκολίες, να δίνετε όλες τις “μάχες” με ψηλά το κεφάλι και να κατακτήσετε την ευτυχία που σας αξίζει.

 

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ θερμά τους εκπαιδευτικούς για την προετοιμασία και την συμπαράσταση στους υποψήφιους, καθώς και τις οικογένειες των μαθητών μας που στέκονται αρωγοί σε κάθε βήμα των παιδιών τους  και στη φετινή τους προσπάθεια για την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

 

Από καρδιάς, θα ήθελα να ευχηθώ και πάλι στις μαθήτριες και στους μαθητές μας, καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!»

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

 

-Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας για την έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων

 

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Ξεκινάνε σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις και σας εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους καλή δύναμη, υπομονή και επιμονή με προσήλωση στην επιτυχία του στόχου σας. Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος ανοίγει. Διεκδικείστε με όρεξη και μεράκι τα όνειρά σας για ένα νέο δημιουργικό κύκλο στη ζωή σας. Οι εξετάσεις θα κρίνουν σημαντικά το μέλλον σας, αλλά δεν το καθορίζουν. Οι αρχές και οι αξίες, το ήθος, το πείσμα και η διεκδίκηση είναι οδηγοί σε όποια προσωπική ή επαγγελματική πορεία και να ακολουθήσετε.

Είστε η γενιά που πέρασε δύσκολες σχολικές χρονιές. Με συνθήκες δύσκολες και πρωτόγνωρες, με κλειστά σχολεία και το φόβο ανάμεσά μας. Παρ όλα αυτά δείξατε μεγάλη ψυχραιμία, δύναμη, υπομονή και επιμονή και συνεχίσατε με την ίδια πίστη τον αγώνα σας για την επιτυχία. Αρωγούς και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είχατε τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς σας.

Θέλω να συγχαρώ τους γονείς σας και να τους ευχηθώ υγεία, θετική σκέψη και αγάπη, για το όποιο αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας. Η στήριξη που σας προσφέρουν είμαι σίγουρος ότι θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς του δήμου μας που έδωσαν το δικό τους αγώνα για τη σωστή προετοιμασία και την ψυχολογική στήριξή σας σε αντίξοες εκπαιδευτικές και κοινωνικές συνθήκες.

Αγαπητά μας παιδιά το μέλλον είναι στα χέρια σας, καμία δοκιμασία, καμία βαθμολογία δεν θα μπουν εμπόδιο στα όνειρά σας. Οι δρόμοι του αύριο είναι μπροστά σας να τους κατακτήσετε, αρκεί η καρδιά σας να έχει πίστη και δύναμη να τους διεκδικήσει και να τους κερδίσει.

Σας εύχομαι και πάλι καλή δύναμη, καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα. H ζωή έτσι και αλλιώς σας καλεί και σας ανήκει.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής