breaking news Νέο

Τριπόταμος: Πανηγυρικά στην Γ' Εθνική!!

Τριπόταμος: Πανηγυρικά στην Γ' Εθνική!!

Με μία ακόμη νίκη, την έκτη στη σειρά σε ισάριθμους αγώνες, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ της ανόδου ο Αστέρας Τριποτάμου και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Ημαθίας, κέρδισε και την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο που συμμετείχε και φυσικά και το εισιτήριο της ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία, στην οποία θα μας εκπροσωπήσει μαζί με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων την νέα περίοδο.

Στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανομής, η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 14' με τον Πανιτσίδη με τον Αστέρα Τριποτάμου να αντιδρά και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 40' με τον Γκιντίδη. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα έκανε την απόλυτη ανατροπή πετυχαίνοντας και ένα δεύτερο τέρμα με τον Κόλα (45').

Στην επανάληψη η ομάδα του Τριποτάμου συνέχισε να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο και στο 56' ο Προβατίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3, για να διαμορφώσει το τελικό 1-4 στο 86' ο Μπουλάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κατσίνης (Σακάλογλου – Καρασαββαϊδης) από την ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Αστέρας Τριποτάμου αγωνίστηκε με τους:

Κύρου, Παπαδόπουλο (70' Βασιλειάδη), Αχαλινόπουλο, Μπέσσα, Γκιντίδη, Κόλα, Προβατίδη, Σοφιανίδη (60' Μεταϊ), Μανόλη, Μπουλάρι (76' Τεμιρτζόγλου), Γιόνδη (46' Βασιλείου).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επανομή – Τριπόταμος  1-4

Σβορώνος – Κρηστώνη  2-1

Μελίτη – Χανιώτη  1-4

Ρεπο: Εθνικός Γιαννιτσών

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (τελική)

 

        βαθμοί

  1. Τριπόταμος     18
  2. Χανιώτη  11
  3. Σβορώνος        10
  1. Κρηστώνη       8
  2. Επανομή 7
  3. Εθνικός Γιαννιτσών        4
  4. Μελίτη    1

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής