breaking news Νέο

Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος

Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος

Με μέλη της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), συναντήθηκε την Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Η προπαρασκευαστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία μεταξύ του Δήμου Βέροιας και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος γύρω από το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων των εθνικών ομάδων για τη διετία 2018-2019.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ο.Χ.Ε., Κωνσταντίνος Γκαντής, το μέλος της Ομοσπονδίας, Νίκος Μάντζιος, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και μέλος της Ο.Χ.Ε., Στέργιος Διαμάντης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Εθελοντισμού και Ποιότητας Ζωής, Θεόφιλος Κορωνάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκτός από τα θέματα συνεργασίας για την υλοποίηση του προγραμματισμού δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας στην πόλη της Βέροιας, συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα αλλά και οι προοπτικές του αθλήματος σε τοπικό επίπεδο, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των χώρων εκγύμνασης της περιοχής.

Εντός του μήνα και αφού οριστικοποιηθεί ο προγραμματισμός δραστηριοτήτων της Ο.Χ.Ε., πρόκειται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή για το διάστημα 2018-2019.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής