breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Αψιμαχία στην Πόλη, κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, μεταξύ Θεοδώρας (της αυτοκράτειρας Πέλλας, Εδέσσης και Αλμωπίας) και του Χουλουσί Ακάρ.

Καλά ρε παλιομεμέταγα, πού πας και δεν ρωτάς;

Να σου ρίξει μια στο μάτι σου το κλούβιο η Θεοδώρα με το λουμπουτίν το πέδιλο-στιλέτο, να σου  φύγει ο οφθαλμός σου από τα νησιά μας.

Στους βουλευτές μας που μετείχαν στη σύνοδο και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πιο διαλλακτικός, εκ φύσεως, ο Αντρέ, αφιέρωσε στον Ακάρ το "μες του Βοσπόρου τα στενά ο Αντρέας κλαίει τα δειλινά και ο μεμέτης πλάι του, πίνει και τραγουδάει του".

Διότι, όπως μας λένε και οι σύντροφοι του ΕΛΙΑΜΕΠ, του ΚΕΡΦΕΑ του ΑΝΤΑRACIA, όλοι αδέρφια είμαστε.

Ναι, και ο Άβελ με τον Κάιν ήταν αδέρφια και τον σκότωσε ο πονηρός ο Κάιν.

Τώρα το αδέρφια κάπου κολλάει σε μεγάλο ποσοστό, μια και τα Μεμέτια είναι σε μεγάλο νούμερο (μεγαλύτερο και από το Νούμερο τον Ερντογάν) ρωμιοί εξισλαμισμένοι.

Αλλά έχει και κάτι Μογγαλαράδες, ε;;; Μαύροι, κακάσχημοι, φτυστοί του Χουλουσί.

Γκρίζος Λύκος, ενώ ο Μπεχτσελί γενίτσαρος είναι, όπως και ο Ταγίπ. Ο Ταγίπ λίγο πιο Καυκάσιος, με το Μπεχτσελί να έχει χαρακτηριστικά μικρασιάτικα.

Μπιζίμ νταμάρ που έγινε λύκος (να τον φάει).

Στα της καθ’ ημάς Δύσεως. Ο πάπα Φραγκίσκος πιστεύει ότι έχει κηρυχθεί ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Προφανώς τον συμβούλευσαν οι Ιλουμινάτι του Βατικανού.

Την είπε μάλιστα και στο ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι "γαβγίζει στην πίσω πόρτα της Ρωσίας".

Τώρα το πίσω πόρτα συμβολικό ήταν, εννοώντας την Ουκρανία ή τίποτε άλλο πιο ανήθικο, μόνο ο Φραγκίσκος ξέρει και καμιά κατοσταριά χιλιάδες "ιερείς" του, που κακοποιούσαν ανηλίκους.

'Ολα κι όλα. Ο Βλαδίμηρος Βλαδιμήροβιτς Πούτιν όλα μπορεί να είναι, αλλά όχι "πισωπορτάκιας". Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για τις στέπες ρε και όχι για τα gay pride και άλλα τινά, που συμβαίνουν εις Παρισίους, Ρώμας, Αθήναις και άλλες πρωτεύουσες της Δύσεως.

Κλείνουμε με κάτι παρήγορο για τη χώρα μας. Την ελπίδα να υπάρξει συνεργασία Ελλάδος-Γαλλίας και στο διαστημικό τομέα εξέφρασε ο Στρατηγούκος μας ο Φλώρος, στη συνάντηση του με τον Commandement de l’Espace της Γαλλίας Général de Division Aérienne ,Michel Friedling.

βοήθεια μας.

Ρε συ Κώστα αρχηγέ χαλάρωσε λιγάκι. Εδώ ούτε σφαίρα δεν παράγουμε ως χώρα και στέλνουμε ρούσικα όπλα στο Ζελένσκι, εσύ ζητάς να στήσουμε δορυφόρους με λέιζερ στο διάστημα, να καθαρίσουμε τα Μεμέτια, σε μια ώρα;

Βέβαια η χώρα μας έχει παράδοση στο χώρο του διαστήματος, με το στρατό να έχει μια από τις πιο ομοειδείς ειδικότητες, τον ΧΙΔ (Χειριστή Ιπτάμενου Δίσκου), αλλά όσο να ‘ναι, δεν είναι λιγάκι νωρίς;

Λέμε τώρα. Και μια και μας έφερες στο μεράκι, ρίχνουμε και μια "Μασσαλιώτιδα" σε καλαματιανό ρυθμό, οκ;


Αρ(α)κάς
Αρ(α)κάς
Αρ(α)κάς

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής