breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Θρήνος και οδυρμός στη Νου Δου, αδέρφια. Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν στους απανταχού της γης χοντρούς.

Αύριο λοιπόν στην Πύδνα, βουρ με την κοιλάρα έξω, που πέραν των άλλων λειτουργεί και ως σωσίβιο, να βουτήξουμε και να πιάσουμε και κανά μύδι για το μεσημεριανό.

Όχι που θα πάμε ταβέρνα. Στην αμμουδιά ρε. Θα αλοιφτούμε και με παλιό λάδι αυτοκινήτου, γιατί το Κόπερτον κοστίζει όσο η βενζίνη η κατοστάρα η racing, θα στήσουμε και ένα τσαντίρι, για να μη μας κάψει ο ήλιος τη φαλάκρα και τύφλα να έχει η Ψαρού.

 Για μακροβούτια με ψαροντούφεκο, μπας και μαζί με τα μύδια, ψήσουμε και κανένα χταπόδι, δεν το επιχειρούμε, γιατί το ζάχαρο και η πίεση χτύπησαν κόκκινο.

Τι να κάνουμε; Μια απόλαυση έχουμε και εμείς οι χοντροί. Να τρώμε και τα σουβλιστά μας και τα πιτόγυρα και τις αλοιφές μας και τις παγωτάρες μας και το φρουτάκι μας και το γιαουρτάκι στο τέλος, που μας σύστησε ο γιατρός, για να αδυνατίσουμε.

Θα πείτε, ο ντοκ είπε ένα γιαρουρτάκι με μια φρυγανίτσα, αλλά ρε αδέρφια, μια ζωή την έχουμε.

Άλλωστε δεν είμαστε χοντροί, που μας βρίζει η Λατινοπούλου, κοντοί ήμαστε,

Και ο Φασούλας είχε τόσα κιλά, έτσι;

Τρέφοντας λίπος, θα είμαστε οι τελευταίοι που θα έχουμε πρόβλημα, αν πέσει λόρδα από το Βλαδίμηρο και πούμε το σιτάρι, σιταράκι.

Φαντάζεστε κανένα με 50 κιλά; Από την πρώτη βδομάδα θα τα παίξει. Εμείς εκεί, Όπως στο Survivor με την Ασημίνα, που μετά από έξι μήνες στην πείνα, ακόμη να χάσει το λίπος στους γλουτούς.

Ενώ μπήκε ο Τάκης ο μισθοφόρος και έγινε ρέγγα σε ένα μήνα. Σκελετός έμεινε ρε, αφού τα μπράτσα και οι μύες την κάνουν πρώτοι από το σώμα. Ενώ η σαμπρέλα και τα παχάδια με τους πατσάδες που διαθέτουμε, καίγονται αργά-αργά.

Θα πεινάσουμε, δεν λέω. Θα φάμε ακόμη και κουάκερ παπάρα. Αλλά το εξάμηνο που θα διαρκέσει ο λιμός ,θα τη βγάλουμε.

Και στο τέλος θα γίνουμε και μοντέλα, σαν τον Άρη Σοϊλέδη που τον περιμένει με ανυπομονησία το τεκνό, για να τσιμπήσει τις 100 χήνες και μετά να πάνε για...μπάλα.

Βέβαια θα χρειαστεί πρώτα ένα ρεκτιφιέ με μουρουνόλαδο, καρύδια με μέλι και τα λοιπά ο Αρούλης, για να μπει στο γήπεδο και να μην τα παίξει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όλα θα γίνουν.


χοντρός
Μύκονος
Φασούλας
Ασημίνα-survivor
Σοϊλέδης-survivor

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής