breaking news Νέο

Έχασε την άνοδο, κέρδισε την εκτίμηση

Έχασε την άνοδο, κέρδισε την εκτίμηση

Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν τελικά η μεγάλη χαμένη των αγώνων μπαράζ και το μόνο που μπορεί και πρέπει να κρατήσει από την συγκεκριμένη διαδικασία είναι η εκτίμηση, ο σεβασμός και η αναγνώριση των αντιπάλων της. Όλων «πλην Λακεδαιμονίων» (όπου Λακεδαιμονίων βάλτε το όνομα γνωστού δικηγόρου).

«Δεν πανηγυρίζω από σεβασμό στη ΒΕΡΟΙΑ που είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου και δίχως να κρύψει την ανακούφισή του, από το αποτέλεσμα με το οποίο διατηρήθηκε η ομάδα του στην Super League 1 συνέχισε: «Δυστυχώς φτάσαμε να παίζουμε μια κατηγορία, μια ψυχοφθόρα διαδικασία για όλους μας, σε δύο παιχνίδια. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα μας» και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια ευχή: «Πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι. Τα παιχνίδια θα πρέπει να τελειώνουν μέσα στα επιτρεπόμενα όρια. Η εποχή αυτή είναι δύσκολη για ποδόσφαιρο. Σήμερα από το γήπεδο φεύγει ένας νικητής και ένας ηττημένος. Εγώ μπαίνω στη θέση της ΒΕΡΟΙΑΣ και δεν θέλω να πανηγυρίσω. Κάτι πρέπει να γίνει. Άποψή μου είναι ότι πρέπει η Περιφέρεια να εκπροσωπείται από περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα της Super League 1».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή της Λαμίας Τζιανλκούκα Φέστα: «Είμαι χαρούμενος για τους φιλάθλους και τους παίκτες της ομάδας μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι μένουμε στην κατηγορία. Η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα που παρουσίασε και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια. Η πίεση σε ολόκληρη τη χρονιά ήταν πολύ μεγάλη, τώρα όμως ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε!!».

Απογοητευμένος από το φινάλε της μεγάλης φετινής προσπάθειας, όμως υπερήφανος για τους παίκτες του και την εικόνα της ομάδας του, παρότι δεν πήρε αυτό για το οποίο πάλεψε και δικαιούτο, παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ στις δηλώσες του στο τέλος του αγώνα: «Ξεκινώντας θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην αντίπαλο, την ομάδα της Λαμίας, για την παραμονή της στην κατηγορία. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία στην κορυφή του Βορείου Ομίλου. Απλά στους αγώνες μπαράζ αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Και στο σημερινό παιχνίδι δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, βγάλαμε φάσεις για γκολ, καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αξίζουν νομίζω συγχαρητήρια σε ολόκληρο τον οργανισμό για την εικόνα που παρουσίασε ολόκληρη τη σεζόν και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μια ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια. Μια ομάδα για την οποία το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Αυτό είναι μια παρακαταθήκη για το αύριο της ΒΕΡΟΙΑΣ. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον».

Όσον αφορά την διαιτησία ο Καβαλιώτης προπονητής δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για τους τρεις προηγούμενους. Συγκεκριμένα για τον Ούγγρο διαιτητή υποστήριξε ότι ενώ στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να σφυρίξει ότι ακριβώς έβλεπε, στην επανάληψη άλλαξε συμπεριφορά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής