breaking news Νέο

Με το αριστερό το 2018 ο Φίλιππος Βέροιας - Γνώρισε την ήττα με 71-64 από το Φαίακα στην Κέρκυρα

  • Με το αριστερό το 2018 ο Φίλιππος Βέροιας - Γνώρισε την ήττα με 71-64 από το Φαίακα στην Κέρκυρα
  • Με το αριστερό το 2018 ο Φίλιππος Βέροιας - Γνώρισε την ήττα με 71-64 από το Φαίακα στην Κέρκυρα

Τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς ηττήθηκε με 71-64 από το Φαίακα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής κατηγορίας των ανδρών. Οι παίκτες του Γκίμα πλήρωσαν το τραγικό τους τρίτο δεκάλεπτο, όπου έπαθαν κυριολεκτικά καθίζηση και δεν μπόρεσαν να φύγουν με το ροζ φύλλο από μια δύσκολη έδρα. Αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και μέσα από την άμυνα, όπου κράτησαν χαμηλά τους αντιπάλους τους, προηγήθηκαν με 13-18 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα της αναμέτρησης ήταν ανάλογη, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν την κατάσταση και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά με διαφορά 7 πόντων (26-33). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την τραγική εμφάνιση των παικτών του Φιλίππου, που έμοιαζαν να βρίσκονται σε... άλλο γήπεδο. Με επιμέρους σκορ 27-9 μετέτρεψαν το 26-33 του ημιχρόνου σε 53-42 στο 30' και έδειξαν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Παρά τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» να επιστρέψουν στο ματς στην τελευταία περίοδο, οι παίκτες του Κοντογιάννη κράτησαν το προβάδισμά τους, έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 71-64 και έμειναν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (έχοντας έναν αγώνα περισσότερο). Πλέον ο Γκίμας και οι παίκτες του σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τη Νικόπολη Πρέβεζας την Κυριακή στην έδρα τους και την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα.

 

Δεκάλεπτα: 13-18, 26-33, 53-42, 71-64

Διαιτητές: Τσιαπλής-Κατωτικίδης

 

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κοντογιάννης): Κατέχης, Ματενίδης 10(1), Νεδέλκος 22(1), Αγάθος, Σπιτιέρης 14(1), Μακρίδης, Χατζόπουλος 19, Μαγκανάς 3(1), Πάλλης, Ούστογλου, Βογιατζής 3(1).
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας) : Μόρας, A. Τόκας, Π. Τόκας, Τσεσμετζίδης, Π. Βάλλιος 9, Τσιακλαγκάνος 3(1), Μαρκόπουλος 2, Καβαργύρης 2, Κόθρας 13, Παραπούρας 10(2), Σουτζόπουλος 15, Κάνταρκος 10.

 

-Δηλώσεις του προπονητή του Φίλιππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας για τον αγώνα: 

«Οφείλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Κέρκυρας και τον κόουτς Κοντογιάννη για τη δίκαιη νίκη τους και να τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Πρέπει επίσης να συγχαρούμε και τους διαιτητές κυρίους Τσιάπλη και Κατωτικίδη. Ήταν για μας η δεύτερη ήττα και όπως κάνουμε πάντα βλέπουμε πρώτα τα λάθη μας. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί, εκνευριστήκαμε και το κυριότερο στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση για να αντιδράσουμε. Οι παίκτες μας προσπάθησαν, το ίδιο κι εμείς, όμως η προσπάθεια τους κι οι ιδέες μας στο παιχνίδι δεν ήταν αρκετές. Όπως είναι φυσικό στο πρωτάθλημα δεν παίζουμε μόνοι μας. Όλοι μας στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε. Είμαστε όμως στην πρώτη θέση, είμαστε καλή ομάδα, υπολείπονται 14 παιχνίδια και την Τρίτη ξεκινάει νέα εβδομάδα με δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. Προχωράμε λοιπόν».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής