breaking news Νέο

NΟΣΤΑΛΓΙΑ 2022 : Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου 2022

NΟΣΤΑΛΓΙΑ 2022 : Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου 2022

Ένα ακόμα σαβ/κο λατρείας για την πορτοκαλί θεά πέρασε με τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας, πλησιάζοντας στο τέλος σιγά σιγά του τουρνουά . 

Το Σάββατο στο απόγευματινό παιχνίδι οι ΘΥΕΛΛΑ επικράτησαν των Άχθος Αρούρης με σκορ 30-56, ενώ αντίστοιχα στο βραδινό παιχνίδι οι Havana βγήκαν νικητές στο ντέρμπι με τους Morfes Boys23 με σκορ 38-45 . 

Την Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας οι ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ έκαμψαν την αντίσταση των Basket Gurus με σκορ 39-35 , ενώ στο βραδινό ντέρμπι οι πρωτοπόροι Texas Losers επικράτησαν με βραχεία κεφαλή των Daltons με σκορ 57-61 . 

 

Σάββατο 18 Ιουνίου συνεχίστηκε η ξέφρενη πορεία του τραίνου του Κονδωνή, που έφτασε την έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ! Ένας Μουρατίδης σε δαιμονιώδη φόρμα σκόραρε έξω από την γραμμή των 6, 75, ο Μπαλτζής τσάρος των αιθέρων σκόραρε στο ζωγραφιστό, ο Μπουζίκας σταθερή αξία, ο Χορμόβας πυραυλοκίνητος, και ο Αλεξόπουλος δεν είχε αντίπαλο. 

Δυναμικό για ένα ακόμα παιχνίδι το σύνολο του Κατροτζανάκη, με τον αρχηγό να παλεύει στην ρακέτα, ο Λιακόπουλος κέρδισε μάχες και εύκολους πόντους, ο Τσιβελίδης βομβάρδισε από μακριά και ο Λιοτάκης Κέρβερος στην άμυνα, δεν κατάφεραν όμως πολλά πράγματα. 

ΆΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λιοτάκης 4, Κατροτζανάκης 4, Κιορπές 1, Λαμπράκης 2, Σουμελίδης 2, Τσιβελίδης 10(1), Λιακόπουλος 7

ΘΥΕΛΛΑ : Μπουζίκας 9(1), Μουμτζίδης 5(1), Χορμόβας 8, Χατζηπαυλίδης 4, Μουρατίδης 6(2), Μπάμπαλης 2, Αλεξόπουλος 8, Μπαλτζής 14, Κονδωνής, Ζαλώνης

 

Επικράτηση των ασταμάτητων Κουβανών, απόντος του αρχηγού Καρανάσιου, καταφέρνοντας να κερδίσουν με νύχια και με δόντια στο ντέρμπι. Ο Τζίμος έβαλε χειροπέδες στα αντίπαλα ατού και σκόραρε κατά ριπάς, ο Ζήνδρος όσο εξαίρετος ηθοποιός άλλο τόσο εξαιρετικά σκόραρε υπό πίεση, ο Αργυρόπουλος καταλυτικός από τα 6,75 και ο Γκιλιόπουλος κέρδισε τις μάχες στην ρακέτα με το διόσκουρο Σιδηρόπουλο να μοιράζει τάπες. 

Δεν τα κατάφερε το σύνολο του Πολυμέρη, παρόλο που ο αρχηγός ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας, με 2 τρίποντες βόμβες ενάμιση λεπτό πριν το τέλος έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και επήλθε η ήττα. Βιονικός ο Γώγος, πυροβολούσε από το τρίποντο ο Τριγώνης και ο Ευθυμιάδης, αλλά δεν τα κατάφεραν.

HAVANA: Ζήνδρος 7(1), Γκιλιόπουλος 9(1), Τζίμος 14(1), Κυριακίδης 2, Παπαοικονόμου 3(1), Αργυρόπουλος 6(2), Μόσχου 4, Τσιάρας, Σιδηρόπουλος.

MORFES BOYS23: Τζανέτος 3(1), Τριγώνης 7(2), Γώγος 8, Ευθυμιάδης 10(2), Πολυμέρης 10(1), Μαυρόπουλος.

 

Κυριακή 19 Ιουνίου οι Φούφουτος του Μωϋσιάδη πήραν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα, καθώς έκαμψαν την αντίσταση των αντίπαλων με την ψυχή στο στόμα! Αιχμή του δόρατος ο Βύζας, o Σαράφης σε ένα ακόμα παιχνίδι σκόραρε από μέση απόσταση, καταλυτικός ο Αμοιρίδης και δαιμόνιος ο Κοτζάμπασης κυνηγούσε κάθε κατοχή. 

Ένα ακόμα ονειρικό παιχνίδι από τους υπέροχους του Κυβεντίδη που λίγο έλειψε να σπάσουν το σερί τους και να κάνουν την πρώτη τους νίκη. Μαέστρος ο Ουζούνης στο σκοράρισμα, ασταμάτητος ο Τζούρτζιας κέρδισε μάχες και φάουλ στο ζωγραφιστό, βράχοι στην άμυνα Τζίνας και Σαλαμάνης και αέρινος ο Αλεξίου. 

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Σαράφης 11 (1), Αμοιρίδης 7, Βύζας 12, Κοτζάμπασης 3, Λαζάρου 2, Μωυσιάδης 4. 

BASKET GURUS: Αλεξίου 2, Ουζούνης 14(1), Τζούρτζιας 9, Κισιώτης 5(1), Σαλαμανης 2, Τσιγάρας 3, Κυβεντίδης, Φενερίδης, Τζίνας.

 

Ακόμα μια νίκη για το φετινό φαβορί του τουρνουά, τους Τεξανούς του Μπιζέτα, που συνεχίζουν ακάθεκτοι για το τρόπαιο. Διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα σε Κανελλίδη και Κωστογλίδη, που πέτυχαν από 3 ο καθένας, ασταμάτητος ο Τσίπης στη ρακέτα και κρίσιμα καλάθια από το Χατζή και τον απανταχού παρών και τα καλάθια γεμίζων Μανουρά. 

Το καλύτερο φετινό παιχνίδι από τους παίκτες του Καραθανάση, που τους πλήγωσε η κούραση και η αστοχία στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο. Εκτελεστής από τη γραμμή του τριπόντου ο Κλωναράς, καλαθομηχανή ο Παπαδόπουλος, το καλύτερο του παιχνίδι στο τουρνουά ο Ποταμόπουλος και δίδυμοι πύργοι Καραγιαννόπουλος και Μπογδαμπεϊδης, πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος. 

DALTONS:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 14(2),ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 10,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 9,ΜΠΟΓΔΑΜΠΕΙΔΗΣ 8,ΚΛΩΝΑΡΑΣ 12(3),ΜΟΡΦΗΣ 4(1),ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ,ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.

TEXAS LOSERS:ΤΣΙΠΗΣ 15(1),ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ 11(3),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 4,ΣΙΣΤΑΚΟΣ 6(1),ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 14(3),ΧΑΤΖΗΣ 4,ΜΑΝΟΥΡΑΣ 7(1),ΜΑΡΤΟΣ,ΠΥΡΚΑΣ,ΜΠΙΖΕΤΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής