breaking news Νέο

Το άκρον άωτον της οδικής αναρχίας!

  • Το άκρον άωτον της οδικής αναρχίας!
  • Το άκρον άωτον της οδικής αναρχίας!
  • Το άκρον άωτον της οδικής αναρχίας!

Τι και αν γεμίζουν με… ροζ χαρτάκια τα παμπρίζ των αυτοκίνητων για τα παρκαρίσματα πάνω σε πεζοδρόμια, από τη Δημοτική Αστυνομία της Βέροιας, σε μία «αυτοψία» στους δρόμους, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μπορεί να διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι το μέγεθος του προβλήματος. Καθημερινή η κατάληψη στα πεζοδρόμια από τους οδηγούς, αδιαφορώντας για το αν παρακωλύεται η κυκλοφορία πεζών και ατόμων με αναπηρία.

Ορμώμενη από χθεσινό σχόλιο της εφημερίδας μας με τίτλο «Η Οδύσσεια μιας μητέρας με το παιδί της στο καροτσάκι, στην πλατεία Αγίου Αντωνίου», η προϊσταμένη της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας, Ελένη Σιακαβάρα, μας ανέφερε πως : «Είναι πολλοί οι ασυνείδητοι και ανεύθυνοι οδηγοί. Δυστυχώς παρκάρουν με άνεση, κάνουν τη δουλειά τους και φεύγουν. Το διοικητικό πρόστιμο είναι 40€ για στάθμευση σε πεζοδρόμιο και δεν έχει αφαίρεση πινακίδων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην εξαλείφονται τα φαινόμενα της παράνομης στάθμευσης»..

Αξίζει να διευκρινιστεί πως οι περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας είναι εντατικές, το αποτέλεσμα, όμως, είναι πως η αντικοινωνική στάθμευση, που δεν εντοπίζεται μόνο στο κέντρο της Βέροιας, περιορίζεται για λίγο. Για να μεταβoύμε στο στάδιο της ομαλής συμβίωσης μεταξύ πεζών και οχημάτων, χρειάζονται «δαγκάνες»!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής