breaking news Νέο

Βραβείο από το διεθνές ινστιτούτο γεύσης των Βρυξελλών σε βεροιώτικη επιχείρηση!

Βραβείο από το διεθνές ινστιτούτο γεύσης των Βρυξελλών σε βεροιώτικη επιχείρηση!

To άλειμμα ταχινιού με κακάο και πραλίνα φουντουκιού «Κανδύλας» τιμήθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης των Βρυξελλών με βραβείο ανώτερης ποιότητας και  γεύσης. Ένας αιώνας εμπειρίας στο χαλβά από τη βεροιώτικη επιχείρηση, που δίνουν στο δήμο εύσημα, πέραν του ρεβανιού του και σε αυτό το μοναδικό υγιεινό και παραδοσιακό προϊόν. Προηγείται φυσικά ο παραδοσιακός φασουλονταβάς!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής