breaking news Νέο

«ΚΗ’ Παύλεια». Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης»

  • «ΚΗ’ Παύλεια». Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης»
  • «ΚΗ’ Παύλεια». Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης»

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου το βράδυ στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ΚΗ’ Παυλείων, η εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης».

 

Στην αρχή, ο Αρχιμ. Μακάριος Λιακόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους  και κάλεσε τον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, να απευθύνει τον πατρικό χαιρετισμό του.

 

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο Βυζαντινός Χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας, έψαλλε διάφορους ύμνους υπό τη διεύθυνση του κ. Ιορδάνη Ζερδαλή, ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας υπό τη διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Ζερδαλή.

 

Στην εκδήλωση την εισήγηση της κ. Τζωρτζίνας Αθανασίου Δρ. Γλωσσολογίας με θέμα: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης», ανέγνωσε ο κ. Χαράλαμπος Φανιάδης, μεταπτυχιακός φοιτητής της Γεωπονικής.

 

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, απένειμε τα αναμνηστικά των «ΚΗ´ Παυλείων» στους συντελεστές της εκδήλωσης εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμμετοχή τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής