breaking news Νέο

Πρόσκληση εθνικού σεμιναρίου–κλιμακίου εθνικών ομάδων 2018 από την Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ»

Πρόσκληση εθνικού σεμιναρίου–κλιμακίου εθνικών ομάδων 2018 από την Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ»

Η Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» (Hellenic Quadrathlon Federation) προκηρύσσει Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο - κλιμακίου Εθνικών Ομάδων του έτους 2018, (National Technical Course, N.T.C. - Group of National Teams 2018) και εξετάσεις Dan. 

  1. Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου κλιμακίου Ε.Ο. και εξετάσεων Dan:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στον αθλητικό χώρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Χλόης» στην Καστοριά.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της Ε.ΟΜ.Τ.

  1. Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται εγγράφως στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ε.ΟΜ.Τ.  hellenictetrathlon@yahoo.com.  

Κατά την διάρκεια του Τεχνικού Σεμιναρίου θα διεξαχθούν και εξετάσεις Dan και Κούπ. Για τις εξετάσεις Dan μπορούν να εξετασθούν μέλη της Ε.ΟΜ.Τ. με αίτηση από τα σωματεία τους. Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να παρευρεθούν όλες τις προπονητικές ημέρες. Τα δικαιολογητικά θα παραδοθούν έως τις 20 Ιανουαρίου από τον αρμόδιο εκπαιδευτή του συλλόγου.

Δικαιολογητικά για την κατάθεση της αιτήσεως:

α) Αίτηση της Ε.ΟΜ.Τ. με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα.

β) Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος επικυρωμένο από την ΕΟΜΤ και ιατρό, με επικύρωση όλων των στοιχείων Κούπ, Dan και εθνικών σεμιναρίων.

γ) Για 1ο Dan φωτοτυπίες των διπλωμάτων Κούπ της Ε.ΟΜ.Τ.

δ) Για όλα τα υπόλοιπα Dan φωτοτυπία τα προηγούμενα.

4. Κλιμάκιο Εθνικών Ομάδων 2018

Τα μέλη του κλιμακίου των Εθνικών Ομάδων θα πρέπει να παρευρεθούν όλες τις προπονητικές ημέρες.  Οι Αθλητές Αθλήτριες που θα πλαισιώσουν τις Εθνικές Ομάδες του 2018 θα πρέπει να παρευρίσκονται σε όλες τις κοινές εκδηλώσεις της Ε.ΟΜ.Τ. (σεμινάρια – προπονήσεις – αγώνες).

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων για το 2018 αφορούν όλες τις εκδηλώσεις της Διεθνούς και Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Αθλητές Αθλήτριες που συμμετέχουν σε διεθνείς συναντήσεις εντός ή εκτός Ελλάδος εφαρμόζουν την ίδια τακτική της παρούσης παραγράφου.   Οι Αθλητές Αθλήτριες που συμμετέχουν στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και σε κάθε εκδήλωση μετά από πρόσκληση της Ε.ΟΜ.Τ. πρέπει να έχουν απαραίτητα Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος σφραγισμένο από Ιατρό σε ισχύ όπως αναφέρεται στην σελίδα  6  του δελτίου.  

 

5. Τρόπος Διεξαγωγής του Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Τα δηλωμένα μέλη πρέπει να έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος θεωρημένο. Στα δελτία αθλητικής Ιδιότητος (Δ.Α.Ι.) πρέπει να είναι συμπληρωμένοι οι βαθμοί των αθλητών αθλητριών. Για την συμμετοχή σε διεθνή σεμινάρια (IIC, IUC) πρέπει να υπάρχει συμμετοχή σε εθνικά σεμινάρια.

6. Εξετάσεις DAN

Για τις εξετάσεις Dan υπεύθυνη είναι η Τεχνική Επιτροπή, όπως ορίζει ο κανονισμός. Για τα μέλη Dan που εξετάζονται, είναι απαραίτητη η συμμετοχή τους στα Εθνικά Σεμινάρια μετά από επίσημη πρόσκληση της Ε.ΟΜ.Τ. όπως ορίζεται από τον Εσωτερικό κανονισμό της Ε.ΟΜ.Τ. Οι εξεταστικές επιτροπές είναι σύμφωνα με τον κανονισμό της Διεθνούς Ομοσπονδίας και Ε.ΟΜ.Τ.     

7. Εξοπλισμός Μελών Σεμιναρίου:

Τα Dobok των Αθλητών Αθλητριών πρέπει να είναι των εγκεκριμένων της Ε.ΟΜ.Τ. (δεν επιτρέπεται η χρήση παρεμφερών αθλημάτων).

Οι Αθλητές Αθλήτριες πρέπει να φέρουν αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια για εξωτερική γενική χρήση. Στις αθλητικές φόρμες, μπλουζάκια και παντελόνια, δεν επιτρέπονται σύμβολα άλλων παρεμφερών αθλημάτων, (ακόμα και αν παραπέμπουν σε αυτά). Επιτρέπονται σύμβολα μόνο των σωματείων της Ε.ΟΜ.Τ.

Δεν επιτρέπετε η άσκηση των μελών εντός του χώρου προπόνησης με παπουτσάκια, επιτρέπετε η χρήση μόνο κατά το διάλειμμα. 

Οι Αθλητές Αθλήτριες πρέπει να φέρουν προστατευτικά χεριών και ποδιών εγκεκριμένου τύπου καθώς επίσης  και ένα στόχο ανά Αθλητή Αθλήτρια.

8. Πρόγραμμα:

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

  • 18:00  Άφιξη μελών έγγραφές

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

  • 08:00 – 09:00 Εγγραφές – Πρωινό. 
  • 09:00 – 10:00 Τρέξιμο (Ομάδα Α).
  • 10:00 – 12:30 Σεμινάριο  Τετράθλου Τεκβον-Ντο.   2,5 ώρες
  • 13:00 – 13:30 Τρέξιμο  (Ομάδα Β).
  • 13:30 – 17:30 Σεμινάριο  Τετράθλου Τεκβον-Ντο.   4 ώρες

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

  • 08:00 – 09:00 Πρωινό  
  • 09:00 – 10:00 Τρέξιμο (Ομάδα Α-Β).
  • 10:00 – 12:00 Σεμινάριο  Τετράθλου Τεκβον-Ντο.  2 ώρες 
  • 12:30 Λήξη σεμιναρίου - Εξετάσεις – Απονομές.

 

Τα προπονητικά γκρουπ καθορίζονται από την ΤΕ ανάλογα των δηλώσεων συμμετοχής.   

9. Διαμονή μελών:

Τα μέλη θα διαμείνουν στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς με δική τους ευθύνη.

10. Υπεύθυνοι Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευθύνη της Τεχνικής Επιτροπής. Υπεύθυνος σεμιναρίου, ο Γ.Γ. Ε.ΟΜ.Τ, κ. Παπαδόπουλος Αναστάσιος τηλ. 6986747015, υπεύθυνος εκδηλώσεων Καστοριάς το μέλος του Δ.Σ. κ. Τζηκαλάγιας Κωνσταντίνος τηλ. 6944697315. 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                                             Ο Γ. Γραμματέας

GM Γιαλαμάς Παναγιώτης                                                             Κύριος Παπαδόπουλος Αναστάσιος

 

11. Σημείωση: Στο παραπάνω πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λεπτομερές πρόγραμμα προπονήσεων και διαχωρισμού με το κλιμάκιο της Ε.Ο. Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει με απόφαση της ΤΕ. Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες ή πληροφορίες διαμονής, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα που επισυνάπτονται.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής