breaking news Νέο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), σήμερα (9 Ιανουαρίου 2018) και την Πέμπτη (11 Ιανουαρίου 2018), λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων σήμανσης και καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα:

 

  • Σήμερα 9 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 07.00 έως 18.00, θα εφαρμοστεί διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον Ημιανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο), έως το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

 

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του τοπικού οδικού δικτύου (οδός Μουσών - κυκλικός κόμβος Αυγουστίνου - κυκλικός κόμβος Λεωνίδα Ιασωνίδη) και της δυτικής παράπλευρης οδού, έως το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης, όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

 

  • Την 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 07.00 έως 18.00, θα εφαρμοστεί διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτοχώρου (420ο χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

 

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Σκάλας Λεπτοκαρυάς - Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παραλιακής και της δυτικής παράπλευρης οδού, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς, όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής