breaking news Νέο

Σύναξη Αναγνωστών και Ιεροπαίδων στην Αλεξάνδρεια με τίτλο «Θεία Λατρεία και ζωή»

  • Σύναξη Αναγνωστών και Ιεροπαίδων στην Αλεξάνδρεια με τίτλο «Θεία Λατρεία και ζωή»
  • Σύναξη Αναγνωστών και Ιεροπαίδων στην Αλεξάνδρεια με τίτλο «Θεία Λατρεία και ζωή»

Στο πλαίσιο των ΚΗ’ Παυλείων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23ης Ιουνίου στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας η Σύναξη των Αναγνωστών και των Ιεροπαίδων της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο «Θεία Λατρεία και ζωή». 

Με την ευκαιρία αυτή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε εσπερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. 

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν και διακόνησαν πολλοί Αναγνώστες και Ιερόπαιδες, προς τους οποίους ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, τονίζοντας τη σημασία της διακονίας τους.  

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Πρόδρομο Χαλιαμάντα από την ενορία της Μελίκης και επέδωσε τα Χειροθετήρια στους Αναγνώστες, που χειροθετήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια. 

Η σύναξη ολοκληρώθηκε με δείπνο, το οποίο παρέθεσε η φιλόξενη ενορία της Παναγίας σε όλους τους συμμετέχοντες, κατά το οποίο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων απένειμε το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον π. Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, εφημέριο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής