breaking news Νέο

Ισοπαλία 0-0 στον αγώνα Εδεσσαϊκός - Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Ισοπαλία 0-0 στον αγώνα Εδεσσαϊκός - Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Με εναν βαθμό στις αποσκευές της επέστρεψε η Αλεξάνδρεια από το εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα. Ενα αποτελεσμα που με βάση τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες και την εικόνα του παιχνιδιού θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό.

Ο νέος προπονητής της Αλεξάνδρειας Απόστολος Παππάς εστησε την ομάδα του έχοντας σαν αρχικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην εστία της και από κει και πέρα κτυπώντας στην αντεπίθεση να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει την νίκη.

Στο πρώτο σκέλος το πλάνο του προπονητή της Αλεξάνδρειας πέτυχε αφου ο Εδεσσαϊκός σε ολόκληρη την διάρκεια του 90λεπτου δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μια στην κυριολεξία καλή ευκαιρία. Ομως απο την άλλη ούτε και η Αλεξάνδρεια μπορεσε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία. Ετσι με “μηδέν” σχεδόν ευκαιρίες το παιχνίδι μοιραία οδηγήθηκε στο ισόπαλο 0-0.

Η μοναδικη φάση στην οποία θα μπορούσαμε να αναφερθούμε ήταν ένα σουτ εκτός περιοχής του Παπαγεωργίου στο 73’ που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας Κούζα.

 

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η ομαδα της Αλεξάνδρειας είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία όμως δεν φάνηκε οπως και ο αντίπαλος της Εδεσσαϊκός επιθετικά. Και σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα μπορούσαν παρα να ξεχωρίσουν οι αμυντικοί παίκτες. Ετσι καλύτερη παρουσία από την πλευρά της Αλεξάνδρειας είχαν και οι δυο κεντρικοι αμυντικοί της ο Πέϊος και ο Δημητρίου, όπως και ο Καρατζάογλου.

Από τον Εδεσσαϊκό ξεχώρισαν ο Ντόγος και ο Μωϋσίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη από την Λάρισα που είχε για βοηθούς τους συμπατριώτες του Νάκα και Κοτούμπα

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Κούμπους (53’ Αβραμίδης), Κιόρτσης, Μωϋσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης (83’ Κάρτζιος), Ντόγος, Καρακούτσης, Σκαθαρούδης, Καράμπελας (60’ Ιωσηφίδης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Σκοπελίτης (90’ Ταλαίπωρος), Κουμπουλά, Πέϊκος, Πιπιλιάρης (60’ Σαρηγιαννίδης), Αβραμόπουλος, Σκλιοπιδης (46’ Αλμυράς), Κιβρακίδης, Τριανταφυλλόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής