breaking news Νέο

Ούτε στον καφέ δεν θα βρίσκουμε… παρηγοριά!!

Ούτε στον καφέ δεν θα βρίσκουμε… παρηγοριά!!

Την τρελή ανοδική τους πορεία συνεχίζουν χωρίς «φρένα» οι τιμές στην Ελλάδα σε προϊόντα που καταναλώνουν καθημερινά οι πολίτες. Μετά την έρευνα για την εκτόξευση των τιμών στο τυλιχτό σουβλάκι, η νέα έρευνα του Pricefox αποκαλύπτει τις αυξήσεις των τιμών και στον καφέ. Απανωτές οι εκπλήξεις και οι αρνητικές πρωτιές ακόμη και στην επαρχία, με τον καφέ στο χέρι πολλές φορές να ξεπερνάει και τα 3 ευρώ, που, αν συνδυαστεί με την έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που παρουσιάστηκε στο 2nd Coffee Business Forum και δείχνει πως το 68% των Ελλήνων καταναλώνει δύο ή και περισσότερους καφέδες την ημέρα, γεννούνται εύλογα ερωτήματα για το πόσο μπορεί να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός των νοικοκυριών μετά τις νέες ανατιμήσεις.

Οι επιχειρηματίες στον κλάδο του καφέ δηλώνουν ότι δέχονται μεγάλες πιέσεις από την αύξηση του κόστους ενέργειας. Επιπλέον, η ζημιά από τον παγετό στη Βραζιλία και η αύξηση του μεταφορικού κόστους έχει αυξήσει τις τιμές του καφέ.

Όπως φαίνεται ωστόσο από την έρευνα του Pricefox, το φαινόμενο θα συνεχιστεί και έτσι οι αυξήσεις είναι μονόδρομος για τις επιχειρήσεις.

Ούτε στον καφέ δεν θα βρίσκουμε… παρηγοριά!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής