breaking news Νέο

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Περιμένοντας τις εξελίξεις

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Περιμένοντας τις εξελίξεις

Λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη της επίσημης μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και ενώ οι περισσότερες ομάδες της SL2 καταστρώνουν ήδη το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης σεζόν, στη ΒΕΡΟΙΑ αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων της, είναι η απόφαση, που αναμένεται από ημέρα σε ημέρα, των ανθρώπων που κινούν τα νήματα και την στήριξαν με τόση επιτυχία οικονομικά την τελευταία χρονιά, για το αν συνεχίσουν και με ποιό τρόπο, να βρίσκονται στο τιμόνι της ιστορικής τους ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Το ζητούμενο βέβαια δεν είναι το πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση, αφού χρόνος υπάρχει, ίσως όχι απεριόριστος, όμως αρκετός για να κτιστεί ένα αξιόπιστο σύνολο ικανό να διεκδικήσει τον οποιοδήποτε στόχο.

Το ζητούμενο λοιπόν, αυτό που ταλανίζει τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας, είναι αυτή καθ' αυτή η απόφαση, που επαναλαμβάνουμε σύμφωνα με την υπόσχεση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς, αναμένεται από μέρα σε μέρα. Μια απόφαση που θα καθορίσει και τον τρόπο λειτουργίας της.

Η σιγή ιχθύος της οικογένειας Μπίκα, από το τελευταίο ραντεβού και την υπόσχεση προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας, ότι θα είναι οι πρώτοι που θα πληροφορηθούν τις όποιες αποφάσεις της διοίκησης, για να προγραμματίσουν και αυτοί το μέλλον τους, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Από το να συνεχίσει η ΒΕΡΟΙΑ να λειτουργεί με το ίδιο καθεστώς, έχοντας τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους, μέχρι του να μείνει ακέφαλη διοικητικά και να ξαναμπεί σε περιπέτειες.

Το τελευταίο βέβαια σενάριο, να μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ, είναι το χειρότερο. Αυτό που απεύχονται οι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά νομίζουμε και το τελευταίο που θα αποφάσιζε η οικογένεια Μπίκα. Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με την σημερινή της μορφή και λειτουργία, που θα την ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες της Super League 1, είναι δικό της δημιούργημα και είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι θα επέτρεπαν να οδηγηθεί στην απαξίωση.

Το πιο πιθανό και αυτό αποτελεί διαίσθηση και όχι πληροφόρηση, είναι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να συνεχίσει να λειτουργεί και την επόμενη ημέρα με την ίδια διοίκηση και τον ίδιο στόχο ή να αλλάξει καθεστώς έχοντας όμως την στήρξη της οικογένειας Μπίκα, εκτός και αν βρεθεί αντικαταστάτης το ίδιο αξιόπιστος με τους σημερινούς μεγαλομετόχους της ΠΑΕ. Όμως κοντός ψαλμός αλληλουϊα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής