breaking news Νέο

Καλό θέαμα δίχως γκολ στη Νάουσα

Καλό θέαμα δίχως γκολ στη Νάουσα

Η Νάουσα παρά την καλή της απόδοση δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην έδρα της με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα.

Ενα αποτέλεσμα βέβαια που με βάση την εδαφική υπεροχή θεωρείται δικαιο όμως αν το κρίνουμε από τις ευκαιριες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες αδικεί την γηπεδούχο που είχε περισσότερες και κυρίως πιο κλασικες στιγμές να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει την νίκη.

Εκεί που πρέπει πάντως να σταθούμε ειναι η καλή εικόνα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες σε ολόκληρη σχεδον την διάρκεια του αγώνα παρότι η Νάουσα αγωνίζονταν δίχως τρία από τα βασικά της στελέχη.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσεξαν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λίγες ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά στην εστία τους.

Τρεις όλες κι όλες από τις οποίες οι δυο για την Νάουσα και η μία για τον Αλμωπό Αριδαίας.

Στο 5’ συγκεκριμένα ο Μεντί βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Νάουσας Νομικό το πλασέ του όμως εφυγε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η απάντηση της Νάουσας με τον Παντζαρτζίδη να σουτάρει από ευνοϊκή για γκολ θέση και τον τερματοφύλακα της ομάδας της Αριδαίας Μένιο να αποκρούει δυσκολα σε κορνερ και στο 28’ η τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος με τον Κωτσιόπουλο να φεύγει στην αντεπίθεση και λίγο πριν μπει επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή να ανακόπτεται με φαουλ δίχως όμως να το καταλογίζει ο Χαλκιδιώτης διαιτητής Τσακαλίδης.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Στο 53’ ο Μουρίκι έφθασε έξω από την περιοχη των αντιπάλων του αλλά αντι να σπάσει την μπάλα στον Κωτσόπουλο που καραδοκούσε προτίμησε να κάνει κάτι σαν σέντρα σουτ με αποτέλεσμα να χαθεί εν τη γεννέσει της μια καλή ευκαιρία για γκολ.

Στο 60’ η σειρά των φιλοξενουμένων να απειλήσουν όμως το σουτ φαουλ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νομικός.

Στο 73’ δεύτερη καλή στιγμή για την Αριδαία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χαρίση και απέναντι στον Νομικό να κάνει το πλασέ με τον τερματοφύλακα της Νάουσας να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 76’ ο Αλμωπός θα μείνει με παικτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Θόριο και δυο λεπτά αργότερα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ η Νάουσα, οταν ο Κωτσιόπουλος έφυγε ταχύτατα από δεξιά έβγαλε ωραία την παράλληλη σέντρα, όμως το σουτ του Μουρίκι που έγινε κάτοχος της μπαλας απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο Μένιος.

Στο 82’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δυο αντιπάλων όταν ο Χαλκιδιώτης διαιτητής απέβαλε με αυστηρή 2η κίτρινη κάρτα τον Ζούρκο για μαρκάρισμα πάνω στον Μεντί και στην τελευταία φάση του παιχνιδιου στο 89’ ο Καψάλης που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι τετ - α - τετ με τον Μενιο καθυστέρησε να κάνει το πλασέ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στα πόδια του και να του αποσπάσει την μπάλα.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Νάουσα διακρίθηκαν οι Τούφας, Ζούρκος, Κωτσιόπουλος, Μουρατίδης και Νομικός ενω καλύτεροι από την Αριδαία ηταν οι Μένιος, Πετροφ, Σαμαρόπουλος και Μεντί.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με παράπονα άφησαν την γηπεδούχο Νάουσα τα σφυρίγματα του Χαλκηδιώτη διαιτητή Τσακαλίδη, που είχε για βοηθούς τους Μαλανδρή - Κεχαγιά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Παντζαρτζίδης (72’ Καψάλης), Μαντώς, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Ζούρκος, Μουρίκι (85’ Νίκου), Τούφας, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος, Περηφανόπουλος.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Τσουλκτζόπουλος, Πετροφ, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Πετρίδης, Χαρίσης, Πολύζος (74’ Τσόλκας), Μεντής Αλ. (75’ Μιχαηλίδης), Θόρια, Μεντί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής