breaking news Νέο

Τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ : 4 αγώνες το Σαββατοκύριακο

Τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ : 4 αγώνες το Σαββατοκύριακο

Τελευταίο σαβ/κο του Ιουνίου με τέσσερις αγώνες για το τουρνουά Νοσταλγία, που φτάνει σιγά σιγά στη λήξη του. Το Σάββατο 25 Ιουνίου στο απογευματινό παιχνίδι οι Morfes Boys23 επιβλήθηκαν των Αχθος Αρουρης με σκορ 55-68, ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα νίκησαν τους Havana με σκορ 37-70. Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Texas Losers κέρδισαν τους Αχθος Αρουρης με σκορ 70-46, ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι Daltons κέρδισαν τους Basket Gurus με σκορ 79-55. 

Μια ομάδα να τους πιεις στο ποτήρι η ομάδα του Πολυμέρη, παρόλη την απουσία του αρχηγού λόγω στομαχικών διαταραχών!! Ο Δούλαλας σκόραρε τους περισσότερους πόντους για φέτος, ο Ευθυμιάδης και ο Γώγος σούταραν με ευστοχία από οπουδήποτε και ο Γαβριλάκης σκόραρε από τη ρακέτα, για να έρθει η δεύτερη νίκη στο τουρνουά. 

Τεράστια προσπάθεια από το Ζάνο να κρατηθεί η ομάδα του κοντά στο σκορ, ο Λιακόπουλοs πετούσε στη ρακέτα, οι Λαμπράκης και Λιοτάκης έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και ο Ιωακειμίδης έβαλε γρήγορα καλάθια, αλλά δεν τα κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα. 

MORFES BOYS23: Δούλαλας 31, Τριγώνης 7, Ευθυμιάδης 12, Γαβριλάκης 8, Γώγος 8, Μαυρόπουλος 2. 

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λιακόπουλος 13, Λαμπράκης 6, Ζάνος 19, Λιοτάκης 7, Ιωακειμίδης 8, Ανδριανίδης 2. 

Στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων τους και αφυπνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ανοίγοντας τη διαφορά. Ο Κωτιάδης όργωσε το γήπεδο και σκόραρε, ο Κυριαζόπουλος με τον Τούφα τα έβαλαν από μέση  απόσταση και ο  Βλαχάκης με τον Τσαλιγόπουλο κυριάρχησαν στη ρακέτα. 

Οι πολλές απουσίες λύγισαν το σύνολο του Καρανάσιου, και άντεξε ένα ημίχρονο. Ο Αργυρόπουλος σκόραρε από οπουδήποτε, ο Σιδηρόπουλος έκανε πάρτι στο ζωγραφιστό, ο Καραϊνδρος άμυνα τανάλια και ο  Καπαγερίδης τρύπησε την αντίπαλη άμυνα με διεισδύσεις . 

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιάδης 8, Παπανικολάου 8, Τούφας 14, Βλαχάκης 12, Μπεκιαρίδης 6, Κυριαζόπουλος 8, Τσαλιγόπουλος 10, Μπεέσος 4. 

HAVANA: Αργυρόπουλος 17(4), Κοντοκώστας 4, Μόσχου 4, Σιδηρόπουλος 8, Καπαγερίδης 4, Κυριακίδης, Καραϊνδρος.

 

Το απογευματινό παιχνίδι της ημέρας έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Μια ακόμα νίκη για την ομάδα του Μπιζέτα, που συνεχίζει αήττητη και μόνη στην πρώτη θέση του τουρνουά. Ο Τσίπης στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι φόρτωσε με καλάθια την αντίπαλη άμυνα, ο Παπαδόπουλος ήταν αέρινος, ο Μάρτος σταθερή αξία και ο διόσκουρός του Κανελλίδης βομβάρδισε από μακριά. 

Στην αντίπερα όχθη απόντος του αρχηγού είχαν σε μεγάλη φόρμα τον κρυφό παίκτη Μανουρά, που σμπαραάλιασε την άμυνα της ίδιας του της ομάδας, οι Σουμελίδης και Ζάνος  πυροβολούσαν από τα 6,75 και ο Παππάς σκόραρε από μέση απόσταση. Αέρινος και ο Ανδριανίδης σε ένα ακόμα παιχνίδι . 

TEXAS LOSERS:ΜΠΙΖΕΤΑΣ 2,ΜΑΡΤΟΣ 8,ΠΥΡΚΑΣ 7,ΤΣΙΠΗΣ 20,ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ 9(1),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 14,ΣΙΣΤΑΚΟΣ 6,ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 2,ΧΑΤΖΗΣ 2.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ:ΠΑΠΠΑΣ 8,ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ 8(2),ΖΑΝΝΟΣ Κ. 3(1),ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ 2,ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ 2,ΖΑΝΝΟΣ Φ.5(1),ΜΑΝΟΥΡΑΣ 18.

 

Στο παιχνίδι των εννέα η ομάδα του Καραθανάση δεν άφησε περιθώριο στους αντιπάλους και με γρήγορες επιθέσεις καθάρισε το παιχνίδι. Ο  Καραγιαννόπουλος στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι έκανε ό,τι ήθελε στη ρακέτα, ο Ποταμόπουλος σκόραρε από μέση απόσταση, ο Παπαδόπουλος με το Μόρφη σκόραραν από μακριά για το ευρύ σκορ της ομάδας τους. 

Προτελευταίο παιχνίδι για την ανεπανάληπτη ομάδα του Κυβεντίδη, που δίδαξε μπασκετικό ήθος για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Κισιώτης δεν είχε σταματημό, ο Τζιούρτζιας  ήταν αξεπέραστος, ο Τζίνας  το βιολί του στο σκοράρισμα και τα αδέλφια Χωματά έκαναν πάρτυ στο ζωγραφιστό. 

DALTONS : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  17, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ 2, ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 15, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 24, ΚΛΩΝΑΡΑΣ 8, ΜΟΡΦΗΣ 14

 

BASKET GURU : ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑΣ 10, ΑΛΕΞΙΟΥ 2, ΤΖΙΝΑΣ 8, ΚΥΒΕΝΤΙΔΗΣ 2, ΚΙΣΙΩΤΗΣ 13, ΧΩΜΑΤΑΣ Γ. 4, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 4, ΧΩΜΑΤΑΣ Σ. 4, ΦΕΝΕΡΙΔΗΣ 4


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής