breaking news Νέο

Η Αγκαθιά πήρε το ντέρμπι κορυφής της Α1 κατηγορίας

Η Αγκαθιά πήρε το ντέρμπι κορυφής της Α1 κατηγορίας

Η γηπεδούχος ομάδα ηταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφής της Α1 κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Αγκαθιάς μεταξύ της τοπικής Νίκης και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Συγκεκριμένα η γηπεδούχος ομάδας κέρδισε 3-0 και κατέκτησε τον ατυπο τίτλο της πρωταθλήτριας του χειμώνα.

Στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία κερδισμένη ήταν η ομάδα του Μακροχωρίου που νίκησε 3-0 τον Αχιλλέα Νάουσας και αυτή ηταν η πέμπτη νίκη της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (έχασε μόνο από την πρωτοπόρο Νίκη Αγκαθιάς).

Κερδισμένος και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου που επεβλήθηκε με 2-1 στο γήπεδο του του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στον Αραχο με την Ποντιακή Νεολαία να κερδίζει με 5-4 τον ΓΑΣ Κοπανού ενω την νικη πήρε και η ΑΕ Χαρίεσσας με 2-4 στο Διαβατό με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Τέλος στην μάχη για την είσοδο στην τετράδα και την συμμετοχή στα πλεϊ οφ ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας κέρδισε στο γήπεδό του 2-1 τον Αρη Παλαιοχωρίου.

Να δούμε ομως με περισσότερες λεπτομέρειες τα εξι παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α1 κατηγορίας.

 

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΠΑΟΚ 3-0

Η γηπεδούχος Νίκη Αγκαθιάς ηταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφή της Α1 κατηγορίας  της Ενωσης μας με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και μάλιστα με καθαρό σκορ (3-0) παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της περιόδου και πλεονέκτημα στην διαδικασία των πλεϊ οφ.

Στην αγωνιστική πλευρά του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι με την Αγκαθιά να ισορροπεί μετά το 10’ και στη συνέχεια να παίρνει αυτή τον έλεγχο.

Το 1-0 έγινε στο 50’ με κεφαλιά του Λίτσι και το γκολ αυτό ήταν το εναυσμα να δημιουργηθούν επεισόδια στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων ενω αποβλήθηκε και ο Πατατούκας αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια εκμεταλλεύθηκαν την αριθμητική τους υπεροχή πετυχαίνοντας ένα ακομη τέρμα με αυτογκολ του Αθανασιάδη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με ευστοχο πέναλτι του Ζαρογιάννη. Ενα πέναλτι που κέρδισε ο Λίτσι από τον τερματοφύλακα τον ΠΑΟΚ Ευαγγελόπουλο.

Να σημειώσουε οτι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν εντονα για το πρώτο γκολ υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να σταματήσει η φάση επειδή βρίσκονταν τραυματισμένος στο έδαφος ποδοσφαιριστής τους. Διαμαρτυρίες που οδήγησαν και στην αποβολή του Πατατούκα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γιάντσης - Παπαδάκης).

 

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 2-1

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Αγία Μαρίνα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει μια πολύτιμη νίκη στην έδρα της με αντίπαλο το Παλαιοχώρι το οποίο πάντως από το 68’ και ενω το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 έπαιζε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (εξύβριση στον βοηθό διαιτητή) ο Αναστάσης.

Το 0-1 έγινε στο 12’ με τον Ατανάσοφ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 22’ με αυτογκολ του Γκατζίδη. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 70’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Συμεωνίδης.

Διαιτητής του αγώνα ο Γαβράς (Χριστοδούλου - Χαλατζιούκα).

 

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 2-1

Πιο αποτελεσματικός ο Απόλλων Αγ. Γεωργίου νίκησε στο γήπεδό του με 2-1 τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που είχε την υπεροχή και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Σπυρίδης με τον Τενεκετζί να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 30’. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 75’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Σπυρίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Χρυσάνης - Παζαρτζικλής).

ΑΡΑΧΟΣ - ΚΟΠΑΝΟΣ 5-4

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο γήπεδο του Αράχου με τρια τέρματα να σημειώνονται μετά το 90’ και τελικά η γηπεδούχος Ποντιακή Νεολαία να παίρνει την νίκη από τα χερια του Κοπανού που προηγείτο στο σκορ μέχρι το 70’ με 1-3!!

Η διαμόρφωση του σκορ: 35’ Οικονόμου Χ. 0-1, 51’ Ριστέμογλου 1-1, 55’ Ηλίας 1-2, 60’ Ηλίας 1-3, 71’ Παπαδόπουλος Γ. 2-3, 90’ Πέτκος 3-3, 90+1’ Σπανός 3-4, 90+3’ 5-4!!

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Ασβεστάρας - Ιασινίδης).

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 3-0

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία το Μακροχώρι νίκησε στο γήπεδό του και τον Αχιλλέα Νάουσας με 3-0 και σκαρφάλωσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι νεαροί παίκτες του Μακροχωρίου πραγματοποίησαν μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και προηγήθηκαν στο σκορ στο 30’ με τον αρχηγό τους Γιώργο Τσακαλίδη.

Το 2-0 έκανε στο 40’ ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και το τελικό 3-0 διαμορφωσε στο 78’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Νησελίτης - Μοσχόπουλος).

 

ΔΙΑΒΑΤΟΣ - ΧΑΡΙΕΣΣΑ 2-4

Παρότι προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ ο Ατρόμητος Διαβατού δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που κυνηγούσε χάνοντας με 2-4 από την Χαρίεσσα κάτι που τον κράτησε στους 4 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 10’ με τον Πάτρα Κ. με την Χαρίεσσα να ισοφαρίζει στο 58’ με γκολ του Λύτη. Το 2-1 έγινε στο 62’ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Κοντογιάννη, για να ισοφαρίσει και πάλι η Χαρίεσσα στο 77’ με τον Γραμματικό και να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 80’ με τον Λύτη.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 87’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Γραμματικός ενω οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν πεντα τα τέρματά τους στις καθυστερήσεις ομως ο Χατζηγεωργίου αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Τράντος - Πίτος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής