breaking news Νέο

Σε κακή ημέρα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, με πολλές απουσίες λόγω τιμωριών

Σε κακή ημέρα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, με πολλές απουσίες λόγω τιμωριών

Με πολλές απουσίες λόγω τιμωριών ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ουραγού του βαθμολογικού πίνακα Καμπανιακού, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως γκολ με αποτέλεσμα να παραμείνει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Βέβαια όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο των Τρικάλων αυτη που αδικούνται από το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν είναι οι γηπεδούχοι που δεν δημιούργησαν ούτε μια κλασική ευκαιρία για γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι που είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού (5’) με τον Βασαϊτη, είχαν περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ από τους γηπεδούχους με κορυφαία ασφαλώς αυτήν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Καραλιόλιος σε ένα ανεπανάληπτο τετ - α - τετ δεν κατάφερε να σκοραρει και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

Τα Τρίκαλα οπως ήδη αναφέραμε δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα κι αν θέλουνε οι παίκτες τους να αποφύγει η ομάδα τους το μοιραίο θα πρέπει να συνέλθουν γρήγορα αφου ο χρόνος πλεον μετράει ανάποδα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιδερίδης Β. από την Καστοριά με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πρέσπαρη και Σιδερίδη Χρ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας (65’ Ποτουρίδης), Τσότρας, Τερζής (46’ Τσουλχάϊ), Πετκάκης, Ταταρίδης, Τσιρίδης (46’ Βλάχος), Τασοπουλος, Καφές, Ζαχαριουδάκης (24’ λ. τ. Συμπεθέρης), Καπετάνος.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιαρμάς, Χατζηαποστόλου (80’ Τότσικας), Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ραγκαβίνας, Βασαϊτης (50’ Βλαχόπουλος), Παπάζης, Παγωνίδης, Καλογιάννης (46’ Καρασαββίδης), Μπάλιος, Χατζηβασιλειάδης (75’ Καραλιόλιος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής