breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ετοιμάζει κράνος, παλάσκες και πτυοσκάπανο ο Άδωνις-Μπουμπούκος  για τις εκλογές.

Είναι λέει, τοξικό, να υπάρξει μακρά προεκλογική περίοδος, γιατί θα επηρεαστεί η οικονομία.

Οπότε επ’ ώμου το G3, με το βαθμό του ανθυποδεκανέα που κέρδισε, όταν πολεμούσε στο πλευρό του κυρ Γιώργου Καρατζαφύρερ (αλήθεια, που χάθηκε αυτός;), μετά το Ντονέσκ που εγκατέλειψε, όταν το πήρε ο Βλαδίμηρος, είναι έτοιμος για τη μάχη των πολιτικών χαρακωμάτων.

Έλα όμως που βγαίνει ο Κυριάκος και δηλώνει ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Αρπάζει λοιπόν το πτυσσόμενο πτυοσκάπανο ο υπουργός και σκάβει ένα όρυγμα τεσσάρων χιλιομέτρων, περιζώνοντας τη Βουλή, το Μέγαρο Μαξίμου και λοιπές αριστοκρατικές συνοικίες των Αθηνών, ώστε να υπερασπιστεί από τα χαρακώματα τους κομμουνιστές και συριζαίους.

«Δεν θα περάσει ο κομμουνισμός», κράζει ο Άδωνις, μέχρι την στιγμή που του ήρθε ο τζάβελιν από τον Κυριάκο και ανατινάχθηκε σαν το σύντροφο Ζελένσκι.

Το ζήτημα λοιπόν είναι, αν θα γίνουν εκλογές ή όχι. Εμείς πάντως γουστάρουμε εκλογές κάθε μήνα.

Να αλλάζουν οι έδρες σαν τα πουκάμισα, εδώ στην Ημαθία. Να πάρουν, βρε αδερφέ, σειρά όλοι.  Τόσα κόμματα θα κατέβουν, μόνο τέσσερις να βγουν;

Και μετά, βουρ στη συγκυβέρνηση. Να δούμε τον Άδωνι και τον Πολάκη να χορεύουν βαλς στο προεδρικό, πριν την ορκωμοσία τους, Βελόπουλο και Gianis, ροκ εντ ρολ, και Μητσοτάκη με Κουτσούμπα την Παπα Λάμπραινα και τι τελικοί Survivor και άλλα τινά.

Μη νομίσετε ότι ξεχνάμε το σύντροφο Ανδρουλάκη. Όχι το Μίμη, αυτός πια είναι 111 ετών και ακόμη να κόψει την πίπα του.

Το Νίκο ρε, που θα αναγκαστεί να αφήσει το κοινοβούλιο, να έρθει εδώ  στους κοινούς θνητούς, για να τους πείσει να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

Εντελώς πασέ, αδέρφια. Αυτά γινόταν πριν ανακαλυφθούν τα social media. Επί Ανδρέα. Τότε που γεμίζαμε αεροπλάνα και βαπόρια ετεροδημοτών, για να έρθουν να ψηφίσουν από Γερμανία, όπου δούλευαν στα ανθρακωρυχεία των φρίτσηδων.

Τώρα, με ένα like ψηφίζεις στο facebook. Από το ποιον θα σταυρώσεις, στις εκλογές εννοείται, μέχρι το Μήτσο τον παιδαρά το μανάβη, που έβγαλε τους κοιλιακούς του βόλτα, προσπαθώντας να ρίξει τεκνά στο φατσοβιβλίο.

Αν με ρωτάτε, αν θα γίνουν εκλογές το Σεπτέμβριο, έχω έγκυρη απάντηση.

'Ήξεις, αφήξεις ου,,,,,εν τας εκλογάς θνήξεις


Καρατζαφέρης
Μητσοτάκης
Πολάκης
Βελόπουλος
Βαρουφάκης
Ανδρουλάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής