breaking news Νέο

Αστυνομικό Δελτίο στην Ημαθία

Αστυνομικό Δελτίο στην Ημαθία

• Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικείου Βέροιας, για τα αδικήματα της απάτης και της υπεξαίρεσης.

 

• Σύλληψη για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 130 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία ασφάλειας και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

 

• Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, παραβίασε σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και 6 τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια με τη χρήση μίας κλεμμένης τραπεζικής κάρτας πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών συνολικού ύψους 3.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής