breaking news Νέο

Με «γενναίες» εκπτώσεις υποδέχεται η αγορά της Βέροιας τους καταναλωτές

Με «γενναίες» εκπτώσεις υποδέχεται η αγορά της Βέροιας τους καταναλωτές

Ο χρόνος για την επίσημη έναρξη των θερινών εκπτώσεων στις 11 Ιουλίου, μετρά αντίστροφα, με τους εμπόρους της Βέροιας να προετοιμάζονται να υποδεχτούν τους καταναλωτές. Οι φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις αποτελούν μια ευκαιρία για τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου, να τονώσουν τον τζίρο τους, καθώς  η κίνηση τον Ιούνιο ήταν υποτονονική, όπως μας είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Τσιπουρίδου.

«Το αυξημένο λειτουργικό κόστος λόγω της αύξησης της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας και με δεδομένο ότι η αγορά ήταν …καθισμένη στην αρχή της σεζόν, έχουν καταστήσει τους πρώτους μήνες (Μάιο - Ιούνιο) χωρίς ουσιαστικό κέρδος. Υπάρχει διάθεση από την πλευρά των καταναλωτών, αλλά δυστυχώς  δεν υπάρχουν τα χρήματα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους καταναλωτές. Οι εκπτώσεις θα είναι όχι απλά πραγματικές, αλλά πάρα πολύ καλές και ελπίζουμε στην ανταπόκριση του κόσμου», υπογράμμισε η κ. Τσιπουρίδου.

Οι θερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου, ενώ σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, στις 17 Ιουλίου, αν και πολλά καταστήματα στη Βέροια δεν ανοίγουν, όπως τόνισε η Πρόεδρος, γιατί πρώτον δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος και δεύτερον πολύς κόσμος απουσιάζει, οπότε δεν υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρον.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής